Saç Rengi ve Saç Boyama bakır rengi saçtan sarı saça geçme

elloweeth1

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
5
0
6
İzmir
Saçlarım şu an turuncu, bakır gibi daha çok. Bu saçı sarı yapmak istiyorum, ama güzel bi sarı.

http://www.kizlarindunyasi.com/wp-content/uploads/2013/05/Scarlett-Johansson-9.jpg

bu saç rengini elde etmek için kuaföre gitmek şarttır herhalde turuncuyu kendim bu hale getiremem. peki nasıl olur açılması çok mu zor olur bi seferde olur mu, daha önce de açtırmıştım saçımı yıprandı çok yine çok yıpranacak biliyorum ama yine de istiyorum.Bi yardım edin bana ne yapayım nasıl yapayım.

Son düzenleme:
canım saçların çok turuncuysa oksijen suyu falan olmaz bu sarıyı elde edemezsin benim saçlarım da bakırdı turuncuya yakındı sonra koyu renge boyattım ben sonra tekrar açtırmak istedim bu seferde daha turuncu oldu yani kuaföre gitmen gerek önce o turunculuğu kusturucak sonra istediğin renge boyuyacak tabi 1 günde olmaz 2 kere falan boyamaları lazım rengin oturması için

sacını 2 kez açman gerekiyor tam bu renk olması için 1kez açarsan turuncu yansımalı bi sarı elde edersn 2.sinde bu tarz bi renk tutturursn evet yıpranıyor maalesef sarı seven yıpranmaya katlanır :)))

sacını 2 kez açman gerekiyor tam bu renk olması için 1kez açarsan turuncu yansımalı bi sarı elde edersn 2.sinde bu tarz bi renk tutturursn evet yıpranıyor maalesef sarı seven yıpranmaya katlanır :)))

$575769_10150894639957315_1724929754_n.jpg böleydi ve sarı yaptm evde (profil) kuaföre gitmene hiç gerek yok bilgn olsn ;)

Saçlarım şu an turuncu, bakır gibi daha çok. Bu saçı sarı yapmak istiyorum, ama güzel bi sarı.

http://www.kizlarindunyasi.com/wp-content/uploads/2013/05/Scarlett-Johansson-9.jpg

bu saç rengini elde etmek için kuaföre gitmek şarttır herhalde turuncuyu kendim bu hale getiremem. peki nasıl olur açılması çok mu zor olur bi seferde olur mu, daha önce de açtırmıştım saçımı yıprandı çok yine çok yıpranacak biliyorum ama yine de istiyorum.Bi yardım edin bana ne yapayım nasıl yapayım.

ama saman sarısı gıbı duruyo ki bu yanı bıraz grımsılık katılsa daha gercekcı dogal olmazmı dersın ve cekici ?:30:

Back