• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır rengi saçı ne kapatır?

senisensizsevcem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
27
0
36
Ankara
Merhaba kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var kuaförüm koyu kahve boyalı saçlarımı önce oreal ile açtı sonra bakıra boyadı üstünden bir gün geçti daha fazla o saçlara dayanamadım başka bir kuaföre gittim onlarda düzeltmek için silme işlemi yapıp üstüne koyu kumral bi renk sürdüler ama yıkayınca inanılmaz br renk çıktı alttaki bakır rengi tekrardan sarı gibi bir renk olarak tekrar ortaya çıktı şimdi ben ne yapmalıyım ki saçlarım eski haline dönsün moralim çok bozuk bilginize çookkk ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.....:43::43::43::43:.

ustunden 1 gun gectıgı ıcın boya tutmamsıtır. 2 hafta gecınce kahve tonlarına boya. hatta en az 1 ay gecmesi lazım senın saca sık boyadıgın icin ama cok bunaldıysan sacından 2 hafta gecmeden boyama hem yıpranır hem tutmaz.

ustunden 1 gun gectıgı ıcın boya tutmamsıtır. 2 hafta gecınce kahve tonlarına boya. hatta en az 1 ay gecmesi lazım senın saca sık boyadıgın icin ama cok bunaldıysan sacından 2 hafta gecmeden boyama hem yıpranır hem tutmaz.

2 hafta bu saça dayanabilirmiyim bilmiyorum yarın yada pazartesi kuaföre gitsem kahve tonlarına boyatsam tutarmı ki acaba?

2 hafta bu saça dayanabilirmiyim bilmiyorum yarın yada pazartesi kuaföre gitsem kahve tonlarına boyatsam tutarmı ki acaba?

tutabılır ama cabuk akar akmasa bıle tuhaf bir renge dönüsür. sac icin en az 2 hafta beklenmeli. yıne sen bılırsın ama ben yıllardır boyarım sacımı oradan bılıyorum

Bakır rengi silinme işlemi yapılmadan kahveyle kapanmaz, bunu çok bilgili bir kuaförün web sitesindeki soru cevaplarda okudum daha yeni. İşini iyi bilen bi kuaförün doğru silme işlemini yapıp tekrar kahve tonlarına boyaması gerek. Bu iş için gerçekten güvenebileceğin bi kuaför varsa 2 hafta beklemene gerek yok. Usta olan kuaförler saçına zarar vermeden, yakmadan yapabilir bu işlemi. Ama asıl mesele öyle bi kuaförü bulmakta tabii...Geçmiş olsun...

Benim arkadaşım saçını 7 ve 6.1 ile karıştırarak gayet güzel saçını kapatmıştı ama ortaya biraz doreli kumral çıkıyor aktıkça sonradan tekrar aynı işlemi yaparsanız. Kapanmaya başlayacaktır. Sildirme işlemini en usta kuaför yapsa bile saçı yıpratır hatta yanabilir bile. Saçlarınız çok işlemden geçmiş biraz dinlendirin

igora 7.12 .koyu ıstıyorsan 5.12 ye boya . 0.1 = mor(doreliği alır) 0.2 mavi(maviliği alır) bu 10dklık boyadır. prospektusunu dıkkatlı oku eğer boyayacaksan.

Back