Saç Rengi ve Saç Boyama bakır rengi istiyorum nasıl elde edicem

tuubaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
87
0
86
İzmir
kızlar ben sarışındım bikaç boyamadan sonra saçımı kahve yaptım oda açıldı saçımı palettenin tarçın bakırına boyadım ilk seferde güzel oldu çok beğendim 1 ay sonra akınca tekrar boyadım ama zemin akıp açık renk olunca bu sefer o bakır rengini elde edemedim .bnm istegim hani şu bakır tellerin rengi gibi bşy istiyorum:roflol: yani hafif koyu ama kırmızılık olsun istiyorum bana yardım eder misiniz tarçın bakırın içine ne karıştırabilirim kaç aydır bakır rengi içn uğraşıyorum ümidimi kaybetmek üzereyimsenağlama

tuuba'cım ben de benzer birşey yaşadım ilk boyamada harika tuttu sonra renk kırıldı filan en sonunda yıldım kuaföre boyattım paralar döktüm 3 boyamadan sonra baktım o da olmuyor istediğim rengi bir türlü tutturamıyorlar sonra dedim madem tutturamıyorlar neden para dökeyim evde deneme yanılmaya devam veeee dün saçımı ilk defa boya karıştırarak boyadım ve ilk defa bu kadar yaklaştım istediğim renge...formüş şu canım palette tarçın bakırın içine igora 0.77 bakır yoğunlaştırıcı tüpün yarısını %20'lik peroksitin yarısıyla birlikte kattım, iyice karıştırdım. sonuç biraz koyu olsa da saf bir bakır!!! bu arada saçım akmış bakırdı sarıya dönüktü onun için açıcı kullanmadım. yani istersen bir dene ben çok memnun kaldım...

cnmm ümidini kaybetme aynı bnm gibi yapmıssın ama ben tarcın bakırı sewmiorum pek uygulamadım yani.bak şimdi bnm saçlarım bakır rengi ve harika duruyor koleston yeni bitkisel boya cıkarmışş bakır kumral var ordaa kesin al onu sür saçlarına okdrr güzelki hem hemen girio hmde yıkandıkca acılıo ama sacının rengi kahveyse sür siyahımsı saça girmez..fiyatıda cok cazip ben 4 500 a aldım dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…