• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bakır rengi (hayaller hayatlar)

bu hali çok benziyor zaten ama bence biraz bekle 2. boyama için
boyanın gidişatı belli olsun altlarda sarı var sanırım boya tutması zor olur şu an

Bakır çok zordur özellikle altı açık renkse. Yıllarca hatta hürrem moda olmadan önce bile :KK76: bu rengi kullandım.saclarin aslında iyi tutmuş.garnier sultan bakiri çıktı sonra ona boyuyordum ama bu rengin oturması için 2 boyama daha gerekir ve çok çabuk akıp alttaki sarı yansımalar çıkar 15 günde bir boyama istiyordu çünkü o canlılığı gidince bi şeye benzemiyor :KK43: çok istiyorsan bir kaç boyama daha yap sultan bakırini dene bir de istersen. Ben en son pes edip platine döndüm şimdi de kumral doreye boyadim lorealin kafam sarılı bekliyorum :KK54: kel kalmamak dileğiyle öptüm kızlar :KK200:

Bronz kahve ile tarçın bakırı karıştırabilirsiniz.
Hem bakırı sabitler, hem de kalıcılığı uzun süre olur.

Mrb kızlar 3 gun önce sarıdan döndum ama döndugume pisman oldum.. bakır hep hayalimdi özellikle tarcın bakır. gittim 2 kutu loreal tarcın bakır aldım geldim boyadım. dipler baya koyu kızılımsı bakırımsı bisey oldu.. uclarım baya sarı oldugundan tuttuu tutmadı gibi bisey acık bir renk oldu.. resimleride koyucam. oysaki istedigim renk hurremin su resimdeki rengiydi.. simdi ben diplere kullu cilamı yapsam uclarla aynı olsunlar diee.. yoksa komple bidahamı baska bakır rengine boyasam garnier romantik bakır gibi.. bi fikir verinn lutfen.
Eki Görüntüle 1686942 Eki Görüntüle 1686944 Eki Görüntüle 1686945
Ben renge bayıldım tam istediğim renk.
Bence çok güzel duruyor farklı bir havası var

tesekkur ederim kızlar bu boyanın uzerine yogun parlak bakır kullandım ve 2 yıkama sonra guzelce aktı tam istedigim gibi oldu renk :) daha fazla akmaz umarım akarsa ne renk kullanırım koyulasmasın die bilmem..bu rengi bidaha bulmam zor olucak yada artık hep hurrem bakırına falan boyarım daa emin degilim.. suanki rengimmm

Eklentiler

• 21112015635_1.jpg
    21112015635_1.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 766
tesekkur ederim kızlar bu boyanın uzerine yogun parlak bakır kullandım ve 2 yıkama sonra guzelce aktı tam istedigim gibi oldu renk :) daha fazla akmaz umarım akarsa ne renk kullanırım koyulasmasın die bilmem..bu rengi bidaha bulmam zor olucak yada artık hep hurrem bakırına falan boyarım daa emin degilim.. suanki rengimmm
Simdi tam olmus iste. Gule gule kullan :)

Canım güzel olmuş zaten Hürrem in çektiği resimde ne ışıklar ne hileler var sen hile yapmadan güzel renk tutturmuşsun ama dediğim gibi yine koyu renk değil açık renk e kaçtığı için ben anca kumral a boyatıp geçişli uçlara az sarı yaptırabilirim anca :KK4:

Back