- 12 Kasım 2015
- 190
- 55
- 98
- 32
- Konu Sahibi d3m3tika01
.............................................
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben renge bayıldım tam istediğim renk.Mrb kızlar 3 gun önce sarıdan döndum ama döndugume pisman oldum.. bakır hep hayalimdi özellikle tarcın bakır. gittim 2 kutu loreal tarcın bakır aldım geldim boyadım. dipler baya koyu kızılımsı bakırımsı bisey oldu.. uclarım baya sarı oldugundan tuttuu tutmadı gibi bisey acık bir renk oldu.. resimleride koyucam. oysaki istedigim renk hurremin su resimdeki rengiydi.. simdi ben diplere kullu cilamı yapsam uclarla aynı olsunlar diee.. yoksa komple bidahamı baska bakır rengine boyasam garnier romantik bakır gibi.. bi fikir verinn lutfen.
Eki Görüntüle 1686942 Eki Görüntüle 1686944 Eki Görüntüle 1686945
Simdi tam olmus iste. Gule gule kullan :)tesekkur ederim kızlar bu boyanın uzerine yogun parlak bakır kullandım ve 2 yıkama sonra guzelce aktı tam istedigim gibi oldu renk :) daha fazla akmaz umarım akarsa ne renk kullanırım koyulasmasın die bilmem..bu rengi bidaha bulmam zor olucak yada artık hep hurrem bakırına falan boyarım daa emin degilim.. suanki rengimmm
tesekkur ederim kızlar bu boyanın uzerine yogun parlak bakır kullandım ve 2 yıkama sonra guzelce aktı tam istedigim gibi oldu renk :) daha fazla akmaz umarım akarsa ne renk kullanırım koyulasmasın die bilmem..bu rengi bidaha bulmam zor olucak yada artık hep hurrem bakırına falan boyarım daa emin degilim.. suanki rengimmm