• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Bakır Peptit

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

nilly1968

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
1
0
86
56
İstanbul
Son yıllarda Bakır Peptit' in cilt yenilenmesinde en önemli madde olduğu söyleniyor.Özellikle TCA Peeling uygulamalarından sonra uygulanırsa cilt çok hızlı yenileniyormuş. Ben Amerika' da CPs Serum şeklinde (copper peptit serum) rasladım. Türkiye' de içeriği bakır peptit olan ürün(krem veya serum) var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim:34:

Son yıllarda Bakır Peptit' in cilt yenilenmesinde en önemli madde olduğu söyleniyor.Özellikle TCA Peeling uygulamalarından sonra uygulanırsa cilt çok hızlı yenileniyormuş. Ben Amerika' da CPs Serum şeklinde (copper peptit serum) rasladım. Türkiye' de içeriği bakır peptit olan ürün(krem veya serum) var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim:34:

yurtiçinde satılan ürünlerden osmosis var ama pahalı etkinliğini bilemem renovage lı seride de var bakır ayrı seride de yoğunluklarını sormak lazım.neutrigina var.ama etkin mi tartışılır.yoğunluğu az olarak birçok serumda var.özellikle dermal repair onarım tarzı olanlar.yurtdışında copper tripeptide yani copper ghk makbul.uazmanların önerisi ise copper peptideolmayanlar iltihap tarzı sorun ayol açabilirama tabii hangicopper ı öneriyorlar anlamamamıştım.yine de ben de bakırı önemseyenlerdenim.mineral veya metal adları her ne ise bunlar sıkılaştırma ve iyileştirmede etkinmiş.amerikada nuface tanıtım yapıyor gerçekmibilinmez ama en azından antiaging etkisiyüksek denen copper ghk kullanıyor serumu var.daha iyisi var mıdır bilemem.umarım bulursun.ben bulamadım sanırım unt nin bakır ve argireline karması mı ne o hem fiyat uygun yetineceğim.

Back