Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne yazıkki saçlarınızı açmadan bu rengi elde etmeniz imkansız .Yaparız diyenler olursa aldanmayın çünki yapamazlar. Saçlarınızı açtırdıktan sonra resimdeki gibi bir bakır istiyorsanız Majirel isimli boyanın 8/34 numaralı rengine boyatmanızı tavsiye ederim.
Ne yazıkki saçlarınızı açmadan bu rengi elde etmeniz imkansız .Yaparız diyenler olursa aldanmayın çünki yapamazlar. Saçlarınızı açtırdıktan sonra resimdeki gibi bir bakır istiyorsanız Majirel isimli boyanın 8/34 numaralı rengine boyatmanızı tavsiye ederim.
bundan 2 boyama önce saçımı oryal ile açmıştım çok yıprandı o yüzden saçımı açmadan boyamam lazım.
acaba bakır kor kızıl we platin sarısını karıştırırsam bu renqe yakın bi renk elde edermiyim (
bundan 2 boyama önce saçımı oryal ile açmıştım çok yıprandı o yüzden saçımı açmadan boyamam lazım.
acaba bakır kor kızıl we platin sarısını karıştırırsam bu renqe yakın bi renk elde edermiyim (
o resimdeki yıpranmış hali mi?? gayet sağlıklı görünüyor, çok güzel.
resimdeki saçın boyalı bir de çikolata kahveye, aynısını ben denemiştim. fındık kabuğuna boyalı saçlarımı sonbahar kızılına boyadım, tutmadı. saçların boyalı olduğu için tutacağını sanmıyorum. doğal saçın olsaydı ona yakın bir renk çıkardı. açtırmanı öneririm saçların kopma kıvamına gelmemiş gibi görünüyor fotoda. sonra bakımlarla kendine getirirsin.