Saç Rengi ve Saç Boyama bakır kızılı mı ? yoksa pilatin sarısı mı ?

saçına komple paket attırıyosun. sadece diplere oreal değmediği için 1 cm fln diplerde siyah kalıyo. ama zaten o siyah bence hoş duruyo, kaşların da siyah çünkü. paketlere alacakları saçları az az alırlarsa platin rengi daha iyi tutar. kalın kalın paket yaparlarsa yumurta sarısı bir renk çıkar. sana saçımın yeni boyattığım ve uzadıktan sonraki halini göstercem. ilk seferde platini tuttururlarsa bir daha uçlara oreal değmez zaten. ben sadece 2-3 ayda bir dip yaptırıyorum. saçımın sadece diplerini pakete alıyorlar, uçlar zaten platin. çok rahat kullanışlı bir saç. bakır tonları gibi sürekli akmaz. güzel şampuanlar kullanırsan rengi bozulmaz.

Karamel ve tonları yaptırmayında ne yaparsanız yapın bence... Ekşi sözlüğe ituye karamel saç rengi yazın bi bakın.. Ya onca güzel renk var.. Karamel insanı acayip boğuyo ve şu sıra herkes karamel yani...Tabi bu benim görüşüm.. İnş. seçtiğiniz renkten memnun olursunuz..

çokk hoşş duruyolar.açıkçası bişi söylemek istiyorum dibi gelmiş olan daha çekici geldi bana bi gariplikmi var bende anlamadım :S

tatlım karameli herkes yakıştırıo banada evet herkeste o renkten var biraz farklı olmak lazım

çokk hoşş duruyolar.açıkçası bişi söylemek istiyorum dibi gelmiş olan daha çekici geldi bana bi gariplikmi var bende anlamadım :S

hayır hayatım zaten dibi uzamış olduğunda herkes çok beğeniyo. zaten sana uzadığında da kötü durmadığını göstermek istedim. ama gene de en fazla uzattığım hali bu ve bundan daha fazla bekleyemiyorum ben. yani platin yaparsan 3 ayda bir dip yaptırırsın sadece. başka derdin olmaz. yakışacağını düşünmesem ve saçlaının sağlam olduğunu söylemesen önermem. çok arkadaşım benden görüp platine heveslendi ama hep ince telli saçlar olduğu için hüsranla bitti. saçın kalın telli ve gürse hiç düşünme yap diyorum... ee yap artık da fotonu koy merak ediyorum senin platin halini..

tam canım boyatınca koyacağım :) bakalım düşündüğümüz gibi yakışacak mı? :44::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…