Saç Rengi ve Saç Boyama bakır kızılı mı ? yoksa pilatin sarısı mı ?

eda_ssin_ersz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
226
0
296
Ankara
kızlar... saçımı bu iki renkten birine boyayacağim... ama karar veremedim sizce hangisine boyamalıyım ? üniversiteye gitcem 2 haftaya kadar yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• $images.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 87
  • $DSC01917.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 101
bakır kızılı daha iyi bir tercih olur bence üniversite için yinede sen bilirsin tabi.. sanada yakışır platin kullanılması zor bir renk

tatlım benım ılk olarak tebrık ederım unıversıtelı olmussun bence ssaclarına ıkısıde degıl bebegım yaaa senın cıtırlıgını yansıtacak ve havanı koruyacak bı renk olmalı mesela ucları sarı balyajlı acık kahve tonlarında bırsey ama muhakkak balyajlı olacak

bakır kızılı daha iyi bir tercih olur bence üniversite için yinede sen bilirsin tabi.. sanada yakışır platin kullanılması zor bir renk

paltin platin platin sana çkkk yakışır hem ikidebir akmaz uzun süre kullanırsın :)

teşekkürler cnm... acaba şölede olabilir sen balyaj ddnde.bakır kızılına boyayıp.uçlara pilatin balyaj atabilirim dimi öle nasıl olur sizce ?

canım platin hiç sana göre bence değil çok gençsin güzelsin platin olgun gösterir insanı sürekli makyaj yapmak zorundasın falan okurken zor sınavlarla uğraşmaktan...
hem bakımı zor onun ben kullandım 1 yıl ama yasım 25 ken :)
böyle açık kumral yada bal köpüğü tonlarına boyayıp ışıltı versen yada uçlarını açtırsan çok daha iyi olur bence sarıda bakımı zor kızılda durmadan akar durur deli eder insanı

bu renkler harıkaaaaaaaaa cok tatlı canım ne ısın var senın kızılla palatınle falan bak bunlar cok canlı

bende 2. resimdeki gibi kast etmiştim ama üst taraf bakır kızılı olacaktı... ama akar diosnz :S ben uğraşamam akan saçla bal köpüğü uçlar sarı ışıltılı güzel olur aralara kullanmayı sevmiorm pek . hem dip geldiğide belli olmaz

evet tatlım bencede inan çok daha kolay benim arkadaşım yaptı resmi olsa koyardım dip boyası geldiğinde alıyor bir kuyu boya boyuyor hem çok daha güzel duruyor bence daha hoş duruyor

denemekten zarar gelmez denicez canm hmm senin tenin bembeyaz aslında güzel olabilir ama biraz daha açık renkler olabilirdi

canım bende fazla açık renk saçı sevmiyorum ya bunlar daha asil duruyor sanki benim saçlarım açık kumraldı gitti simsiyah yaptım zamanında ve 3 yıl öyle çakma esmer dolaştım

sen öğrencisin şimdi kolay renkler kullan ama sanada çok yakışır bence bal köpüğü renkler kızıl çabuk akıyor istersen dene hevesini al ne diyim :)
bu arada tebrik ederim okulun için

o rengi senin için demştm cnm kızılı şimdilik düşünmüorm teşekkürler bu arada evet siyahmş saçların baktm az önceEki Görüntüle 249030
bu renkte güzel koyu diosan :)

İkisi de çok güzel renkler ama çok zorlar. Sürekli dip gelecek makyaj isteyecek. Sonra saç yorulacak, önce sertleşmeye sonra dökülmeye başlayacak. Tabii en son kaçınılmaz olan incelicek ve kopucak. Tabii bunları ilk yaptığında anlamıyorsun sonradan dank ediyor. Bence güzel saçların var ne yapmak istiyorsan ( istediğin renk yani ) aralara attırarak kullan. Diplerini elletme.. Hem değişiklik olur hem de dip boyası derdiyle ugrasmazsın. Tabii karar senin :)

saçların kalın telli ve gürse platin diyorum. ben de platin kullanıyorum tamamını ve çok memnunum. sana da yakışacağından eminim. ayrıca platin yaparsan beğenmezsen veya sıkılırsan başka renge rahat dönersin ama saçını koyu renklere boyarsan platine dönmek için çok uğraşırsın.
saçında boya yoksa kesinlikle platin yaptır...

evet saçım kalın ve gür napsamkiii ya sen pilatin kullanıosn devamlı boya istiomu dip gelince kötüü durmasn? aralara attır diosn ama ben aralarda sevmioormm ya uçlara ya tamamı olsak :S napsaam kii bilemedim şimdi :S

tatlım bende üniversite için saçlarımın rengini değiştiricem bakır kızılı yaptırıcam ama doğal rengimde değiller boyalı yani kendi rengim ise koyu kestane mesela senin renginde koyuysa benimki gibi çok sık boya isteyecektir zaten bakır çok çabuk akan bir renk ama akmış halini ben kullanabilceğimi düşünüyorum ama her ay kesin boya yaptırmak zorundasın aynı şey platin içinde geçerli akmaz ama kendi rengin eğer koyuysa dipten çıktıkca kötü bir görüntü olacak bu yüzden iyi düşünmen gerekiyor bir de ne kadar doğal saçın olursa olsun saça platine kadar açmak zor bir işlem bakır için döndürülürken o kadar açılmıyo saç senin saçını beyaza kadar açmak zorundalar...

bence sana karamel çok yakışır gözlern de büyük dikkat çekici olur hem platn çok olgn bi renk bakır da çok çabuk akacak ve tarz meselesi bence sen kumral olmalısn:) bakır çok da gençişi gelmio bana:)

platin yap bence
bir sene falan kullanırsın zaten sonra saçların çok yıpranmış olucak ve muhtemelen başka bir renge boyamak istersin.
platinin üstüne kızıl yaparsın sonra harika bir renk tutar.:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…