- Konu Sahibi eda_ssin_ersz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım benım ılk olarak tebrık ederım unıversıtelı olmussun bence ssaclarına ıkısıde degıl bebegım yaaa senın cıtırlıgını yansıtacak ve havanı koruyacak bı renk olmalı mesela ucları sarı balyajlı acık kahve tonlarında bırsey ama muhakkak balyajlı olacak
bakır kızılı daha iyi bir tercih olur bence üniversite için yinede sen bilirsin tabi.. sanada yakışır platin kullanılması zor bir renk
paltin platin platin sana çkkk yakışır hem ikidebir akmaz uzun süre kullanırsın :)
canım platin hiç sana göre bence değil çok gençsin güzelsin platin olgun gösterir insanı sürekli makyaj yapmak zorundasın falan okurken zor sınavlarla uğraşmaktan...
hem bakımı zor onun ben kullandım 1 yıl ama yasım 25 ken :)
böyle açık kumral yada bal köpüğü tonlarına boyayıp ışıltı versen yada uçlarını açtırsan çok daha iyi olur bence sarıda bakımı zor kızılda durmadan akar durur deli eder insanı
bu renkler harıkaaaaaaaaa cok tatlı canım ne ısın var senın kızılla palatınle falan bak bunlar cok canlı
bende 2. resimdeki gibi kast etmiştim ama üst taraf bakır kızılı olacaktı... ama akar diosnz :S ben uğraşamam akan saçla bal köpüğü uçlar sarı ışıltılı güzel olur aralara kullanmayı sevmiorm pek . hem dip geldiğide belli olmaz
evet tatlım bencede inan çok daha kolay benim arkadaşım yaptı resmi olsa koyardım dip boyası geldiğinde alıyor bir kuyu boya boyuyor hem çok daha güzel duruyor bence daha hoş duruyor
denemekten zarar gelmez denicez canm hmm senin tenin bembeyaz aslında güzel olabilir ama biraz daha açık renkler olabilirdi
canım bende fazla açık renk saçı sevmiyorum ya bunlar daha asil duruyor sanki benim saçlarım açık kumraldı gitti simsiyah yaptım zamanında ve 3 yıl öyle çakma esmer dolaştım
sen öğrencisin şimdi kolay renkler kullan ama sanada çok yakışır bence bal köpüğü renkler kızıl çabuk akıyor istersen dene hevesini al ne diyim :)
bu arada tebrik ederim okulun için
saçların kalın telli ve gürse platin diyorum. ben de platin kullanıyorum tamamını ve çok memnunum. sana da yakışacağından eminim. ayrıca platin yaparsan beğenmezsen veya sıkılırsan başka renge rahat dönersin ama saçını koyu renklere boyarsan platine dönmek için çok uğraşırsın.
saçında boya yoksa kesinlikle platin yaptır...
İkisi de çok güzel renkler ama çok zorlar. Sürekli dip gelecek makyaj isteyecek. Sonra saç yorulacak, önce sertleşmeye sonra dökülmeye başlayacak. Tabii en son kaçınılmaz olan incelicek ve kopucak. Tabii bunları ilk yaptığında anlamıyorsun sonradan dank ediyor. Bence güzel saçların var ne yapmak istiyorsan ( istediğin renk yani ) aralara attırarak kullan. Diplerini elletme.. Hem değişiklik olur hem de dip boyası derdiyle ugrasmazsın. Tabii karar senin :)