Saç Rengi ve Saç Boyama bakır kızıldan dönmek istiyorum yardım

uyumsuzfani

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
22
0
86
Adana
merhaba kızlar saçımı en son kuaförde boyattım çok sevdiğim bğendiğim bir bakır kızıla sahiptim ve iki ay boyamadım ve şu an baya açıldı iki ton da kızıllıklar oldu biri bakır diğeribiraz daha doreye kaçan tondan..erkek arkadaşım kendi saç rengimi istiyor benim saç rengimde koyu kumraldıacaba bakırın üstüne koyu kumral yapsam nasıl olur..yada o tonlarda önerebileceğiniz daha uygun renkler varmı (karamel ve bal rengi tonalrınında fotolarını eklerseniz sevinrim bu renklerde aklımda fakat beğenip belirlediğim bri tonu yok)
ayrıca bird eşu var ki asıl sorunum bu bakırdan döndüğüm renk öyle bir renk olmalıki tekrar şuanki bakır tonuma dönmek istediğidme çaıcı kullanmam gerekmesin çünkü 1-2 aydans onae tekrar dönicem bakıra anlciağınız zor drumdayım açıcı kullamak istemiyorum her iki durumdadasaçlarım ince telli çünkü:a015:

küllü kumral dene kızıllıktan kurtulmak istemiyosan küllü tonları önermiyorum ama acıcı kullanmak istemiyorsan aklıma baska bir secenek gelmiyor :1no2:

kafam cok doluu yanlıs okumusum sanırım kızıllıktan kurtulmak istedigini düsünmüstüm :S ozaman karamel deneyebilirsin

karamelden başka bir şansın yok gibi. ama bakırlık illaki kalacaktır. yani tamamen mat bir karamel bekleme. geri dönüşüm kolay olsun demesen küllü kumral veya küllü kahveye boyardın ama onlarda daha koyu durur. tekrar açık renk istersen açman gerekir ilerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…