Saç Rengi ve Saç Boyama bakır kızıl

moonromanticism

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
37
0
36
İçel Mersin
kızlar bende saçımı kızıla boyatmak istiyorum. tutkulu bakırla saçımı açmayı denedim ama dipleri tuttu altlar yine siyah kaldı (siyaha boyuyordum eskiden). saçlarımı diplerden başlayarak palette renk açıcıyla açıcam sonra tekrar boyuycam.
istediğim renk garnierin 6.46(bakır kızıl) daki kapak resmindeki kız gibi. resim ekleyemiyorum mesaj sayım yetmediği için. ama forumda okuduğum kadarıyla garnier hep daha koyu çıkıyormuş ve bakırlık yokmuş. acaba garnier 6.46 ve nevacolor 7.44 ü karıştırsam, (1 tüp garnier, yarım nevacolor) istediğim rengi elde edebilir miyim?
edemezsem ne yapmamı önerirsiniz :S
bu arada çok mutsuzum, siyahtan artık gerçekten çok sıkıldım ve kuaföre gidip açtırıcak (60 dedi) param da yok açıkçası ünv öğrencisiyim. bu renk konusunda yardımcı olursanız sevinirim

canım siyah saçın üstüne hiçbir boya tutmaz, dipleri açılır altlar koyu kötü olur. becerebilirsen açıcılarla açmayı dene ama o da kendin yapman çok zor önce boyalı yerler sonra dipler yapılacak.

bende bugün garnier bkır kızıl aldım saÇIM SUAN BAKIRLI KIZLLI Bİ KAHVE SAÇ RENGİ GİBİ DURUYOR NSL OLUR BAKIRI YUGUN OLSUN İSTİYORUM BENDE. Bİ FİKİR VEREBİLİR MİSİNZ?

Yardım .... Benim saç rengim bakırlı kızıllı bi kahve. Bugün bakır kızıl aldım garnierinn. Nsl olur bi fikir verebilir misinz

Yardım .... Benim saç rengim bakırlı kızıllı bi kahve. Bugün bakır kızıl aldım garnierinn. Nsl olur bi fikir verebilir misinz

canım ben de düşünüyorumd a açıkçası forumda yazanlar genellikle garnierin bakır kızılının bakırla hiç alakasının olmadığını direk kızıl olduğunu söylüyorlar :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…