• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bakır / kızıl saç rengını muhafaza etmek?

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
sitede sac rengı bakır yada kızıl olan cok arkadas var kızlar fıkırlerınıze ıhtıyacım var bı sonrakı boyamada sacımı bakır yaptrmak ıstıyorum ama malum onumuz yaz hergun denız havuz sac rengını nasıl etkılıyo?nası koruyabılırım cok mu zor olur bakması?ben acık bı bakır rengı ıstıyorum
yazın nası koruyosunuz sac rengınızı cevap yazarsanız cok sevınırım

sangs şuanda saçlarım siyah ama bi ara turuncu/bakır/kızıl oldu..
Bakır rengi yaz rengi ama bi yandan da bakım yapmak elbetteki şart.
Saçına doğal yollar ile bakıra dönebiliyorsan ne mutlu ama eğer işin içine
Saç açıcı oriel falan girecekse deneme derim.. Güzel ama birazcık zahmetli.

tatlım cok tesekkurler cevabın ıcın
benım sacımda zaten oreal var komple.suan sacım sarı acık kumral arası bıseyler bakır yapmayı cok ıstıyorum ama denızle havuzla falan ıgrenc turuncu bı renk alır dıye korkuyorum
sarıyıda hıc sevemedım tenım cok beyaz yuzumu cok soldurdu makyajda yapsam olmuyo sankı bı ara bakır kahve bı renk denedım cok guzel olmustu smdı tamamen bakır yapmak ıstıyorum ama cesaret edemıyorum yazın kullanamam dıye sence kullanabılır mıym rahat?sonucta sarıda akınca sacma-kotu bı renk halını alıyo

tatlım cok tesekkurler cevabın ıcın
benım sacımda zaten oreal var komple.suan sacım sarı acık kumral arası bıseyler bakır yapmayı cok ıstıyorum ama denızle havuzla falan ıgrenc turuncu bı renk alır dıye korkuyorum
sarıyıda hıc sevemedım tenım cok beyaz yuzumu cok soldurdu makyajda yapsam olmuyo sankı bı ara bakır kahve bı renk denedım cok guzel olmustu smdı tamamen bakır yapmak ıstıyorum ama cesaret edemıyorum yazın kullanamam dıye sence kullanabılır mıym rahat?sonucta sarıda akınca sacma-kotu bı renk halını alıyo

Hımm sen Sarıdan bakıra döneceksin.
Bak benim saçlarım böyle yandı işte :gitme::gitme::gitme: ama direk sarıdan değil.
Saçlarım koyu kahve idi bakır ama turuncu gibi yaptırdım. kuaföre.:lepi::lepi:
Sonra bakırdan sarıya döndüm platin sarısı bi süre kullandım sonra kendim evde sarıdan bakır yapmak istedim. Saçlarım belimdeydi hepsi yandı kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
MEcbur gittim kestirdim benim saçımda çok renk çok uygulama vardı.malesefff..
Sen bi kuaföre sor olursa ne olur falan diye ama olur tutar yani sorun olmaz

ayyy canım cok gecmıs olsunnn nasıl yandı oyle ama yaa koyuya boyarken cok uzuldum :gitme:
ama benım derdım nasıl tutacagı degıl tutar kesın de yazın kullanabılır mıyım bakır rengı onu merak edıyorum hanı hep dıyolar ya cok akıyo falan dıye denızle falan ıyıce mahvolur mu sac dıye merak edıyorum

canım sen çok sık değiştiriyorsun.o yüzden birden bakır kızıla geçme.
önce loreal floransa falan boya bence.o da bakır

pekı tatlım floransa dıplerımde de tutar mı dıplerım koyu cunku
ben floransayı denemeyı cok ıstıyorumda hemen akıyo falan demıs arkadaslar dıplerımde de tutarsa ona boyarım tabıkı sence naıl olur dıplere?

ayyy canım cok gecmıs olsunnn nasıl yandı oyle ama yaa koyuya boyarken cok uzuldum :gitme:
ama benım derdım nasıl tutacagı degıl tutar kesın de yazın kullanabılır mıyım bakır rengı onu merak edıyorum hanı hep dıyolar ya cok akıyo falan dıye denızle falan ıyıce mahvolur mu sac dıye merak edıyorum

Hımm ozaman direk söyleyim.
kesinlikle akıyor canım... kafamçokkarıştı

Back