• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bakır -kızıl içermeyen ışıltılı kahve kumral tonları...

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
arkadaşlar saçlarımı kuaförde açtırmıştım ,istediğim sonucu alamadım bakırlıklardan kurtulmak için uzun süreç gerek ama benim zamanım yok izne çıkacağız bir an evvel yoluna koymalıyım..
açıcı ardından yoğun küllü kumrala boyanmış hali bu resim saçımın tamamen olmasada bakırlık azaldı kalanlarda sönük olarak duruyorlar saçımda...
ben şimdi saçımı açık tonlu olsun derdim yok ama çok koyu tonlu da istemiyorum.içinde bakırlık -kızıllık olmayan ışıltılı kahve ve kumral önerileriniz nelerdir bu resimdeki zemin saçımın üzerine..resimli olarak boyaları paylaşırsanız sevinirim..
benim düşündüklerim arasında şunlar var ama içinde bakırlık var mı ,emin değilim ?

saçım:
$122.jpg

düşündüğüm boyalar..
palette altın parıltılı toffee
images

loreal prefence havana amber
images

palette altın parıltılı mocca
images

fikir ve önerilerinize açığım:)

arkadaşlar kıızllık -bakırlık oluşturmayacak sarı ışıltılı kahve -kumral bileniniz yok mu?:19:

Küsüratlı renkler kızıllık içerir cnm heleki o altın parıltılı renkler kesin içerir, Küllü kumral tonlarına boyaman gerkir değişik markalarda bak ben de küllü renklerde tam bilgili değilim hangi markanınki daha iyi. O yüzden foto eklemiyorum

koydugun boyaların hepsi dahada doreleştirir saçını. bence bulundugun yerde yoksa bile internet üzerinden loreal majirel 7.11 kullan . bir en fazla 2 boyamaya istedigin gibi olur .

palette kahve köpüğü ile koleston 8.1 açık küllü kumralı karıştırdım ve çok güzel oldu. bakır kızıl içermeyen kumral oldu kahveye de yakın

arkadaşlar bugün boya adım altın parıltılı çikolota aldım...
küllü tonları boyuyordum üst üste zaten ve artık yeşilimsi duman rengi halini adığı gibi inanılmaz matlaştı ve yıprandı..
dolayısyla dorelik te olsa aldım bu boyayı ..küllü ton soğuk durduğu gibi yakışmıyordu da heleki makyajsız,o yüzden sevmesemde sıcak tonlara alışmak zorundayım ten rengime uyum sağlayan sıcak tonlar çünkü, doğal tonar yada sıcak yansımalı tonlar bana uyumlu..dolaysıyla pes ettim küllü tonlarda diretmeye..dilerim bu da hayal kırıklığı olmaz :(

koyduğun resimlerin ikisi de dore maalesef :(

giriş.bmp

şu renk hoşuma gidiyor benim de hatta eylüle düğüne yaptıracağım :P, üstteki ton kahve-kumral altta açık kumral-sarı ışıltılar var

images

bence bu boya ve ton çok iyi. ama uçlarını kuaförde yaptırmak gerek :)

Son düzenleme:
arkadaşlar saçımı boyadım altın parıltılı çikolta ile ve çok beğendim..gerçektende parıltılı yansımalı bir ton oldu ama bende bakır -kızıl yansıma olmadı sanki daha çok sarı ışıltılı durdu..yansımaları çok hoşuma gitti :))

arkadaşlar saçımı boyadım altın parıltılı çikolta ile ve çok beğendim..gerçektende parıltılı yansımalı bir ton oldu ama bende bakır -kızıl yansıma olmadı sanki daha çok sarı ışıltılı durdu..yansımaları çok hoşuma gitti :))

Canım bende Altın parıltılı çikolata kullandım..Altta Palette bronz kahve vardı..Kızıl yansımadan kurtulmak için yaptım ve gerçekten kızıllık içermeye kahve oldu..Ama epey açık bir çikolata rengi...Buğday tenli olduğum için bende çok ara bir renk gibi durdu..1 ton ya açacam ya da koyu yapıcam.Senin alt yapı daha açık renk.Nasıl bir ton oldu merak ettim..Foto bekliyoruz şeker.

Canım bende Altın parıltılı çikolata kullandım..Altta Palette bronz kahve vardı..Kızıl yansımadan kurtulmak için yaptım ve gerçekten kızıllık içermeye kahve oldu..Ama epey açık bir çikolata rengi...Buğday tenli olduğum için bende çok ara bir renk gibi durdu..1 ton ya açacam ya da koyu yapıcam.Senin alt yapı daha açık renk.Nasıl bir ton oldu merak ettim..Foto bekliyoruz şeker.

canım bende sütlü çikolata oldu resmen,kahve ile altın sarı karışımı gibi..daha koyu olacak sanmıştım hatta ama olmadı 30 dk tuttum.ortatonllarda bir ton oldu ne açık bir saç ne koyu sütlü kahve...altta benim turuncularım vardı saçımda ve küllü ton boyamıştım yeşile çalıyordu saçım,üstteki resmimden 2 ton koyu idi..sonra anladım ki turunculuklardan kurtulamayacağım kısa vadede ve saçımda yıpranacak bu süreçte bende koyultmaya ve sıcak tonlara karar verdim aniden sıkılıp ve bunu aldım..içinde bakırlığı var mutlaka boyanın çikolata rengi sonuçta altın parıltılı evet ama rahatsız etmiyor hiç benim zeminde küllü tonda vardı mat ve duman rengi gibi idi ama eser kalmadı tatlı sıcak bir ton oldu. gün içinde resim eklerim..bu arada boyanın içinden 9 luk oksidan çıkıyor kızlar bilginize..

Son düzenleme:
Back