Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır-karamel boyattım ama Koyu kumralda aklım ((resimli))!

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Saçımı daha 20 gün önce boyadım..
Kızıldan bakır-karamele döndüm (Kuaförde)
Açma işlemi olduğundan çabuk aktı 2.boyamada renk oturur dediler..

Ya ben çok sıkılan bir insanım bu rengi beğeniyorum ama
Doğallıkta içimde yok değil hani..
Kuaförüme de kararsızım koyu küllü kumralda olabilir dedim

Oda yazın trendileri bu renkler bunu yapalım nasılsa
Tek seferde döneriz ona dediler..Kışında onu yaparız falan dedii
Bana hangisi daha çok yakışır vee

Ekimde düğün var solarıuma falanda giricem şuanki saç güzel yakışır
Ama kafam karışıyo işte genede lütfen yardım ediiin!!

İşte bunlarda istediğim doğal renkk
Bu arada 20 yaşındayım herkes küçük görse de :sm_cool:

Eklentiler

• $bbbb.JPG
    15,8 KB · Görüntüleme: 223
  • $7.ukhr287600-02[1].jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleme:
renk süper cnm ama çabuk akıyo işte benim 2 ay önce koyu kızıl boyattığım saçlarım(hatta mor gibiydi) akmaktan sarıya döndü. sarı bile değil mat bi renk turuncumsu:) o yüzden bu kış saçımı çikolata kahvesine boyatıcam önlerden sadece bikaç tutam balyaj attırmayı düşünüyorum. aynı gülşen bubikoğlunun saçları gibi. çok beğeniyorum kadının saçlarını. renk süper

Anladım canım bende öyle düşünüyordum ama 2.gösterdiğim renk üzerine
Pelin karahan hayranıyım bende

peki ben ne yapayım bu durumda o kumralın araslarına
ince,ince de röfle tarzında doğal durabilcek sarı attırmak istiyorum ama
genede tam emin değilim
Ne yapmalıyım?

cnmmm benim saçımda gölge vardıı bende bi ay önce kumrala boyadımm zemin renk kumral olduu gölgeler hemen kapanmıyo onlar duruyo aslında güzelll duruyorr..ama dogall durmuyooo o bi kesinn..benimde bi ay sonra nişanım var turkuaz renkte abiye aldımmm ve saç rengimm hiç güzel durmuyoo onun içinn kahve yada açık kahveye boyuycammm..onca açmayla ugraştım zorla bu rengini tutturdumm ama gerçekten dogal durmuyorrr...nişanlıkta gelinlikte ara renkleri hiç begenmiyorumm ya koyu olcak ..onun için büyük ihtimal bende koyulaştırcamm..siyaha yakın durmasını istemiyorsann koyu kumrala boya cnmmm baya koyu tutuyo...ben biras daha koyu istiyorum ondan kahveye boyuycam.

bu yaz ilk resimdeki saç rengiyle bir fıstığı gelin ettik o kadar şahane durduki o beyaz gelinlikle anlatamam sana.

bu yaz ilk resimdeki saç rengiyle bir fıstığı gelin ettik o kadar şahane durduki o beyaz gelinlikle anlatamam sana.

Ben en iyisi uzun bir süre bu rengi kullanayım daha
sonra çok sıkılırsam icabına bakarım..
Birde bakırılık daha yoğun farkındaysanız,İlk boyandığı zaman
daha da bakırımsı duruyo bu kadar açık değil..

Kuaförümde daha sıcak kahveler tarzında bir karamel yapmasını söyleyeceğim
Sarımsı olan ama rengi koyu olan bilmiyorum boyatmadan önce de
Kızılımsı olduğundan herkes pek bi değişiklik göremedi..

canım bence saçını düğünde nasıl yapacağına göre de rengini düşün derim ben.

benim saçlarım senin ilk resimdeki gibiydi, bir ay önce evlendim.iki düğün oldu bizim.ılkinde saçlarımı açmıştım, dalgalı bi model yaptık, süper durdu saç rengi.

ıkinci düğünde topuz yaptırmıştım, o renk topuzda o kadar güzel olmadı.

Bence topuz yaptıracaksan kahve gibi doğal tonlar daha güzel duruyor ama açık bırakacaksan saçlarını, karamel renkleri çok hoş duruyor gelinlikle.

yine de karar senin tabi, tebrikler şimdiden..

canım karamelinin bakırlığı evet biraz fazla olmuş. ama onca açtırma işlemi uygulatmışsın ten rengine de güzel gitmiş. bence 2. boyamada bakılığı daha az olan bir karamel tercih et. koyu kumrala istediğin an zaten dönersin. seyymaa arkadaşımızın dediği gibi gelinbaşı modelin de önemli. daha dağınık topuz ve açıklarda karamel, daha sıkı toplu olacaksa koyu tonlar derim bende.. kolay gelsin..

ama şimdi düğüne yakında rengini değiştirmek istersen koyu renkle beğenmezsen bide..önceden dene hataya düşmeyesin tatlım..Hayırlı olsun şimdiden..Mutluluklar:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…