Saç Rengi ve Saç Boyama bakır kahve ???

bekliyoruz canım teşekkürler....

arkadaşlar saçlarımı sonunda boyattım bakır kahve istiyordum saçlarım koyu kahve boyaydı altta açıcı olduğu için kahve saçlarımdan sarılar çıkıyordu gölge gibi bir bakıra heveslendim gittim kuaföre yaptırdım. saçlarımı majirelin kumral bakır doresine boyattım. tabi öncesinde açtılar rengini ve işte sonuçlar: Eki Görüntüle 239707 Eki Görüntüle 239711

umarım sizde beğenirsiniz :))) resimlerde naparsam belli edemedim pek rengini ama en belli olanlar bunlar özellikle güneş altında yoğun bakır çok güzel duruyor bu rengi çok sevdim doğrusu bir süre bu rengi kullanacağımdan eminim :79:

canım güle güle kullan baya bi bakır olmuş bakır kahve bundan daha mı açık olur acaba bakır kahveye boyatan yok galiba hiç

canım güle güle kullan baya bi bakır olmuş bakır kahve bundan daha mı açık olur acaba bakır kahveye boyatan yok galiba hiç

kızlar bakır kahveler benim de hoşuma gidiyor ama hiç cesaret edip boyayamadım. garnierde kahve bakır diye bir renk var hiç deneyen oldu mu?

bende 2 gün önce boyattım bakır kahve ye kestaneydi saçlarım güzel ışıltılı bi kahve oldu memnunum :) buarada akmıyor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…