• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bakır kahve ???

sanırsam böyle bir renk.)

$7eu38EMVDcOD (2).jpg

nazın saçlarının rengi tam bu ton.. çok güzel renk ama,bu renklerde kullanımı nasıl yada akıyormu acaba..
sadece merak ettim:34:

akınca güzelleşen renklerden mi oluyor acaba,yoksa aktıkça turunculaşıp tekrardan hatta sık sık boya isteyen renkten mi?

valla canım bende bilmiyorum nasıl bi rnk öğrenmek için konu açtım kullanan biri çıkar inş

bu tonlardan düşünüyordum bende bu ara.. bi yerde akıp turuncu olduğunu okudum.ama doğru ama yanlış.. 3-4 haftada yenilemek gerekiyor falan yazıyordu..bi bilen anlatsa iyi olur.sonuçta bakır tonunun kaç çeşidi var

genelde bakır tonları cok cabuk akıyor we sık boyatman lazım. Ben bi ara bakıra boyatmıstım akmıstı kahwe qibi mat bir renk olmustu ama yinede bayılıyorum bakır renqine.)

ben de bakır kahveye boyatıcağım perşembe gününe randevu aldım daha önceden hiç bu rengi denemedim hep kahve tonlarını boyamıştım bu sene bakıra takmıştım ama bir türlü cesaret edemiyordum doğrusu en sonunda karar verdim boyatınca resimler paylaşın lütfen :75:

ben de bakır kahveye boyatıcağım perşembe gününe randevu aldım daha önceden hiç bu rengi denemedim hep kahve tonlarını boyamıştım bu sene bakıra takmıştım ama bir türlü cesaret edemiyordum doğrusu en sonunda karar verdim boyatınca resimler paylaşın lütfen :75:

sen boyattıysan paylaşır mısın canım ben kapalı olduğım için resim koyamıyorum

Back