Saç Rengi ve Saç Boyama bakır kahve kızıl

tarçın bakır saçımı palette deluxe kahve bakır ile boyadım böyle bi renk çıktı... ama senin zemin rengin ne, nasıl olur bilmiyorum canım...

6,45 benim saç rengim ama onda bu kadar bakırlık yok kahve ağırlıklı
ama tabi güneşe göre değişiyor
içine çok az bakır ilave edilirse tam bu renk tutar bence

tarçın bakır saçımı palette deluxe kahve bakır ile boyadım böyle bi renk çıktı... ama senin zemin rengin ne, nasıl olur bilmiyorum canım...
zemin bakır kızıl ancak çok aktı turuncuya yakın nerdeyse.kahve bakırın kapağındaki renkte kızıllık hakim.acaba kahve tonları ne ağırlıkta?deluxe ün yeni serisinin kullanıcılarına ait görseller çok az.acaba resim koyman mümkünmü cnm?

6,45 benim saç rengim ama onda bu kadar bakırlık yok kahve ağırlıklı
ama tabi güneşe göre değişiyor
içine çok az bakır ilave edilirse tam bu renk tutar bence

evet bi hayli koyuymuş.ama oranları tutturursam rengi yakalayabileceğimi umuyorum.bende tarçını karıştırabileceğim bi kahve arıyordum.bu renk işime yarar tahminim.

loreal recitalin açık amre havana isimli boyası var bakır kahve kızıl..ben uzun süre kullandım...saçım bu renkti...2-3 boyamadan sonra oturuyor renk...

evet bi hayli koyuymuş.ama oranları tutturursam rengi yakalayabileceğimi umuyorum.bende tarçını karıştırabileceğim bi kahve arıyordum.bu renk işime yarar tahminim.

ilk boyadığında koyu tutuyor ama iki üç yıkama sonra renk oturunca çok güzel duruyor
ben bayıldım bu renge hatta konu açtım 6,45 in içine ne karıştırsam ilk baştaki koyuluğu önleyebilirim diye
bir daha ki boyamam da yine 6,45 boyayacağım ama içine yarım tüp rengin daha açık olması için
loreal floransa koyu sarı dore bakır ya da papatya sarısı katmayı düşünüyorum

profesyonel boyaları denemek güzel olurdu bi kuaföre danışıp.tanıdığım kuaförlere sormaya kalksam gel ben boyayım der tonla para alırlar.evde deneyler yapcaz artık.tarçın bakırı karıştırcak uygun bi kahve bulup denemeliyim.önerilerinizi bekliyorum kızlar.

hayır canım..profil resmime bak avatardakinede..güneşte bayağı açık renk duruyor kızıl ve bakırlar..

bu resital serisi karışım boyalar zaten...kendin karıştırdığın zaman..homojen dağılım olmayabiliyo...ve renk dalgalanmaları olabilir..
her kuaförde iyi yapamaz zaten...
iyi diye gittiğim kuaförlerden bile çoğu zaman memnun kalmadım..
birde çoğu ucuz boya kullanıyo..

uzun süre kızıl kullandımm.. yine uzun bir süredirde kahve kullanıyorum. gecenin bu saati aklıma girdiniz kızlar... acaba alıp evde boyayıp bi denesem mi beğenmezsem kahveye geçerim tekrar diye düşünüyorum. ahh kızlar ahh..:)))

arkadaşım sana tavsiyem..iki gün sonra değiştireyim diye düşüneceksen bakır ve kızıl işine girme..boyayı akıtmak çok zor..
ben iki yıldır kullanıyorum...şimdi yanlız kumral istiyorum ama bunun üzerine boyanmaz tutmaz renk onedenle açmak zorunda kaldım ilk önce..

haklısın ben bunu bir düşüneyim en iyisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…