zemin bakır kızıl ancak çok aktı turuncuya yakın nerdeyse.kahve bakırın kapağındaki renkte kızıllık hakim.acaba kahve tonları ne ağırlıkta?deluxe ün yeni serisinin kullanıcılarına ait görseller çok az.acaba resim koyman mümkünmü cnm?tarçın bakır saçımı palette deluxe kahve bakır ile boyadım böyle bi renk çıktı... ama senin zemin rengin ne, nasıl olur bilmiyorum canım...
6,45 benim saç rengim ama onda bu kadar bakırlık yok kahve ağırlıklı
ama tabi güneşe göre değişiyor
içine çok az bakır ilave edilirse tam bu renk tutar bence
evet bi hayli koyuymuş.ama oranları tutturursam rengi yakalayabileceğimi umuyorum.bende tarçını karıştırabileceğim bi kahve arıyordum.bu renk işime yarar tahminim.
loreal recitalin açık amre havana isimli boyası var bakır kahve kızıl..ben uzun süre kullandım...saçım bu renkti...2-3 boyamadan sonra oturuyor renk...
uzun süre kızıl kullandımm.. yine uzun bir süredirde kahve kullanıyorum. gecenin bu saati aklıma girdiniz kızlar... acaba alıp evde boyayıp bi denesem mi beğenmezsem kahveye geçerim tekrar diye düşünüyorum. ahh kızlar ahh..:)))
arkadaşım sana tavsiyem..iki gün sonra değiştireyim diye düşüneceksen bakır ve kızıl işine girme..boyayı akıtmak çok zor..
ben iki yıldır kullanıyorum...şimdi yanlız kumral istiyorum ama bunun üzerine boyanmaz tutmaz renk onedenle açmak zorunda kaldım ilk önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?