Saç Rengi ve Saç Boyama bakır istiyoruuuuum...

0pisipisi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
38
2
98
Afyon
merhaba arkadaşlar ben sitede yeni sayılırım. saçımı bakır rengi oldukça açık hatta turuncu yapmak istiyorum. beyaz tenliyim ne dersiniz güzel olur mu? birde bakır saç resimleriniz varsa ekleyebilir misiniz yardım lütfeeen

ya cnm bende turuncu ıstıodum da bakımı zor dıye vazgectım bende senn gıbı beyaz tenlıyım cevremdekıler cok yakıscagını soyledıler ama ben cesaret edemedm :1no2:

aslında bakımı zor biliyorum ama hiç olmazsa birkaç ay kullansam sonra yine daha koyu bir bakır yada kızıl yapsam diyorum.hele avrupa yakasındaki yaprağı gördükçe tekrar istiyorum çok mu zor olur acaba bakımı?

benım bıldıgım cok zor yanı etraftan duydugum kadarıyla..bıde cok yıpratıyo sacı aslında benm sacımda boya yok ben o yuzden de korktum ama beyaz tenlı oldugumdan herkes boyat dedı cnm yakısır bence bakımına katlancaksan boyat ben hergun yıkıyorum hemen akar dıye dusundum mesela

canım daha önce de görmüştüm resmi hatta ondan sonra daha çok niyetlendim ilk safadaki turuncu saçın süper. bakımı zormuydu gerçekten ayrıca benim ten rengim de seninkine çok yakın o yüzden yakışır dedim ama bakalım

inanılmaz zordu. 2 hafta dayanmıyo ve inanılmaz yıpratıyo. şuan saçm 6.sayfadaki fotomdaki gibi.. bi de ona bak istersen.

canım dun cıkmak zorunda kaldım ya guzel canım cok yakısır bence sana da ama ıste bakımı zor bılemıyorum bıde sacı cok yıpratır sankı bıde onumuz yaz sureklı denız havuz dus mahvolur sacın ama sen bılırsın

ya benim saçım o kadar yıprnadı ki. saç demeye bin şahit lazım artık. tüy gibiler.. berbat oldu. boyamıycam 1 sene falan.. aklı olan bu boya işine hiç bulasmaz.hastalık gibi cunku..

boyayınca nasıl yıpranıyo anlamıyorum saçını oryalle açtırmış olmalısın.rfle falan olunca mahfoluyo saç bayayınca mahfoluyosa hangi boyadan kullandın cnm adı ne boyanın?

bende bakır kullanıyorum kızlaarr ilk başta bildiğiniz turuncuydu daha sonra koyulaştırdım suanda tam istediğim bakır oldu saclarım ama cidden bakımı cok zor iki hafta bilemediniz üç haftada akıyor bunla başa cıkabilirim derseniz kesinlikle bakıra boyatın beyaz tende cok güzel duruyo ben senelerdir sarısındım ve asla vazgececeğimi düşünmüyodum ama artık bakır benim rengim buna kesinlikle karar verdim hihoyyyt

boyayınca nasıl yıpranıyo anlamıyorum saçını oryalle açtırmış olmalısın.rfle falan olunca mahfoluyo saç bayayınca mahfoluyosa hangi boyadan kullandın cnm adı ne boyanın?

boya dediğimiz şey kimyasal değil mi?? elbetteki ilk boyamada yıpranmıyo.. 2-3-4üncü boyamalardan sonra inanlmaz yıpranıyo. kaldı ki bakır dediğimiz renk 2-3 haftaya bi yenilenmesi gereken bir renk.. 1 kere boyayıp bırakmıyosun, ya da1 kere koyayıp3 ay sonra boyamıyosun bi daha.. cok cok cabuk akıyor çünkü. çok sağlıklı saçlarım vardı. rengi de güzeldi.. aç gözlülük yaptım işte.. sac boyamak zaten hastalık gibi bişey. bi basladın mı bırakamıyorsun. o yzden kimseye tavsye etmiyorum ben saç boyama işini.. 1aydır boyatmadım sacımı,acaip huzursuz hissediyorum kendimi.. ama tutmam lazım kendimi. çünkü kel kalıcam bu gidişle.

pekı kendı sacımızdan bıkac ton acıga boyasakta dedıgın gıbı yıpranır mı???ben cok sıkıldım saclarmdan!!! boyatmak ıstıorum en azndan bıkac ton acıga boyatım dıyorum???

pekı kendı sacımızdan bıkac ton acıga boyasakta dedıgın gıbı yıpranır mı???ben cok sıkıldım saclarmdan!!! boyatmak ıstıorum en azndan bıkac ton acıga boyatım dıyorum???

ya tatlım.. boya her türlü yıpratır.. acığı koyusu yok.. ha nolur biliyo musun??eger sacını oryalle actırırsan falan ilk seferde sacın ayvayı yer.. düz boyaya boyatırsan 3-4üncü boyamadan sonra uclarının ne kadar sertleştini cansızlastıgını ve tüy gibi incecik kaldıgını göreceksin. ama istiyosan yaptır. içinde kalmasın. ben ne kadar söylesem boş çnkü.. bana da söylemişlerdi zamanında dinlememiştim.. şimdi mahvoldu saçlarım. boyamıycam ben 1 sene falan.. secim senin.

pekı cnm bıse sorcam.benım sacım dalgalı sımdı boyayınca dalgalı kullanamaz mıyım ondan korkuorm ben bıtek ondan korkmasam boyatcam süprizzzzz

ya ne alaka şimdi?? dalgalı veya düz olması sacla alakalı bişiy. boyayınca sacın yapısını değiştirmiyosun ki sen.. düzse düzdür.dalgalıysa dalgalıdır. değişen bişiy olmaz. istediğin gibi kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…