• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama -Bakır Dore Saçımı Loreal 7,1 Küllü Kumrala Boyadım İşte Sonuç (resimli)

keynes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
50
0
96
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar saçımda bakır renkler hakimdi ve uçlarına da sarı röfle attırmıştım açıldıkça açıldı ve kötü bir görünüm kazanmaya başladı.Saç boyası satan bi yere gittim orda bu işleri çok iyi bilen birini tanıyordum ona sordum kumral yapmak istiyorum ama bakırlıklaın kaybolmasını istiyorum dedim.O da küllü renkler kullan önce dedi küllü renk pigmenti bakırlığı kapatıyormuş.Saçımda şu an bakırlıktan eser yok. Resimlerden bazıları güneş ışığında çekildiği için güneşin bakırlığı yansıyabilir yoksa saçımda bakırdan eser yok...

$CIMG3673.jpg bu ilk hali

$CIMG3732.JPG boyadan sonra

$CIMG3708.JPG

Son düzenleme:
ya en cok ıstedıgım renk kullu kumral ya ama benım sacım olmuyo sıyah boya vardı actırdfım kullu kumrala boyadı guya koafor 100tlyıde aldı bıguzel sonuc facıa uzaktan yakından alakası yok bakır rengı gıbı bısey olmustu hıcte yakısmamıstı bende hemen koyu acık ve orata kahvealıp boyadım ustune suan fındık kabugu rengınde

ya bende bugun dore bakır akaju ya boyattım pek ıcıme sınmedı gıbı senın saclarının yenı halıde cok guzel olmus gule gule kullan

Kızlar herkese tavsiye ediyorum küllü renklerden en başarılı boya loreal majinel ve igora her barkayı denedim ama onlar çok güzel igorayı zaten tek geçerim saçımı setleştirmiyor boyadıktan sonra bile yumuşacık ama işte onu almak için eminönüne gitmem lazım marketlerde satılmıyor kuaför boyası onlar

herkes çok beğendi tabi ben de öyle gün ışığında çok güzel duruyor akşam biraz daha koyu duruyor şuan hafif yeşilimsi bir pırıltı var ı da küllü olmasından kaynaklanıyor 1 haftaya geçiyor boyarsanız endişe etmeyin yani...

Back