Arkadaşlar elimde saça iyi gelen bir kaç yağ çeşidi var ancak bunları saçlarım bakır olduğundan beri kullanmadım. Saçımdaki boyayı atar diye uygulamaya korkuyorum biraz. Sizlerden aranızda bakır saçları için yağ bakımı yapan varsa bana önerebilir misiniz lütfen. Ya da bildiğimiz çam terebentin, badem yağı falan uygulasam bakır saçta akmaya sebep olur mu, negatif bir etkisi olur mu bunu merak ediyorum. Umarım aranızda yardımcı olabilecek birileri çıkar.
Arkadaşlar elimde saça iyi gelen bir kaç yağ çeşidi var ancak bunları saçlarım bakır olduğundan beri kullanmadım. Saçımdaki boyayı atar diye uygulamaya korkuyorum biraz. Sizlerden aranızda bakır saçları için yağ bakımı yapan varsa bana önerebilir misiniz lütfen. Ya da bildiğimiz çam terebentin, badem yağı falan uygulasam bakır saçta akmaya sebep olur mu, negatif bir etkisi olur mu bunu merak ediyorum. Umarım aranızda yardımcı olabilecek birileri çıkar.
Çamterebentin boyayı soldurur akıtır
Hatta koyu renk saçlar için rengi soldurmak için kullanılıyor bizzat denedim
O yüzden özellikle kızıl,bakır,siyah tonlarında boyalı saçların akması solması istenmiyorsa çamterebentin kullanılmamalı
Ayrıca yapılan her bakım saçtaki boyayı etkiliyor az çok
Hmm. Söylediğin iyi oldu yoksa ben çamterebentin badem yağı karıştırıp sürerdim. Yazık olurdu rengime. Çok sağol. Bakım yağı yerine elseve in maskelerinden kullanmayı düşünüyorum. Beyaz olanından edindim bugün 5 özelliği olan maskeymiş.