Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta hcg yaptırdın mı yaptırmadiysan bir kan ver.Kizlar selam bugn rahim filmi cektirdim sonucumu ayicam bilen varsa yorumlarini bekliyorum birde tahlili sonuclarim şu şekilde
Prolaktin 15.2
Estradiol 53.4
Fsh 6.72
Amh 10.3
Serbest t4 1.44
Tsh 2.79
Yorumlarsanz cok mutlu olurummm
Canım yok hamile değilim adetim daha yeni bitti aşılama surecindeyim istenilen tahlillerimi attımBeta hcg yaptırdın mı yaptırmadiysan bir kan ver.
Rahminiz kalp şeklinde başka bir sıkıntımız yokKizlar selam bugn rahim filmi cektirdim sonucumu ayicam bilen varsa yorumlarini bekliyorum birde tahlili sonuclarim şu şekilde
Prolaktin 15.2
Estradiol 53.4
Fsh 6.72
Amh 10.3
Serbest t4 1.44
Tsh 2.79
Yorumlarsanz cok mutlu olurummm
Bu gebeliğe engel olurmu?Rahminiz kalp şeklinde başka bir sıkıntımız yok
Pcos varKac yasindasin? Amh asiri derecede yuksek doktor bakti mi sonuclariniza
Benim de öyle doktorum ultrasonda görmüştü. Son kuzenim hamile kalıp doğum yaptı onunda öyle hiç bir sıkıntı yaşamadı 3 aylık evladı kucağında. Bizim ailede genetik galiba. Doktorum bir sıkıntı yaşamıyoruz tepenin çöküklüğüne bağlı düşük riski ve erken doğum riski olabiliyormuş ama nadirmişBu gebeliğe engel olurmu?
Hayırlısı olsun öyleyse ne diyim peki amh 10 olmasi engellermi sizceBenim de öyle doktorum ultrasonda görmüştü. Son kuzenim hamile kalıp doğum yaptı onunda öyle hiç bir sıkıntı yaşamadı 3 aylık evladı kucağında. Bizim ailede genetik galiba. Doktorum bir sıkıntı yaşamıyoruz tepenin çöküklüğüne bağlı düşük riski ve erken doğum riski olabiliyormuş ama nadirmiş
Evet yumurtalarınıza ağırlık vermelisinizHayırlısı olsun öyleyse ne diyim peki amh 10 olmasi engellermi sizce
Nasıl olacak ki o?Evet yumurtalarınıza ağırlık vermelisiniz