- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
3 5 gün beklemeye gerek yok . Madem derin şüpheler icindesin kan testi yaptırın gitsin. Çünkü bu testlerin yanılma payı var ama kan testinin yok. Boşuna kendinizi kandirmamis olursunuz.Yarin gebelik testi alim, 3 5 gun yapayim her sabah, varsa koyulasir sonra da kan veririm. Kolum aciyo kan vermej istemiyom. Negatif cikarsa cok uzulurun cunku
Goguslerim cok hassas. İnceden midem bulaniyor ara sira. Kasiklarim da huzursuz. Yani rahatsız edici ince bi sizi var
Çizginin ilk 5 dakika da çıkması önemli. Yaptığın bütün testlerde silik çizgi var bende de böyle olmuştu ondan biliyorum.eğer test hatalı olsa hepsinde olmazdı silik te olsa çizgi
Evet görüyorum bence daha çok çok yeni gebeliğin kan verip takip etmeni öneririm 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor sağlıklı gebelikse
Anlıyorum seni bende geçtim o yollardan stresli bi dönem bilirim o zaman bence yarın bi daha test Yap bakalım dahada koyulasacakmi cizgi
Anladım canım Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla hayırla güzel bir bebiş umudunu sakın kaybetmePcoyum duzensizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?