• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakın bakalım begencekmisiniz ?

serysery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
626
32
73
maurer avm den aldığım havlular nasıl kızlar ?

Eklentiler

• $tac25431319235.webp
    $tac25431319235.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 64
Çok güzeller canım, güle güle kullan inşallah :16:

Gittiğim spor salonunun olduğu cadde üzerinde tam 2 tane maurer avm şubesi gördüm :52:

Yakın bir zamanda ben de uğrayıp mutfak havlusu eksikliklerimi tamamlamayı düşünüyorum tatlıç:21:

Çok güzeller canım, güle güle kullan inşallah :16:

Gittiğim spor salonunun olduğu cadde üzerinde tam 2 tane maurer avm şubesi gördüm :52:

Yakın bir zamanda ben de uğrayıp mutfak havlusu eksikliklerimi tamamlamayı düşünüyorum tatlıç:21:

uygundu ole gozume carptı alayım dedim canım bende =) bisürü var aslında ama gözüm doymadı sanırım =))

çok güzeller güle güle kullan canım
bende günlük kullanmak için yüz havluları almayı düşünüyorum
dantelli havlular hiç hoşuma gitmiyor
hem kullanışlı değil hem de gereksiz emek

çok güzeller güle güle kullan canım
bende günlük kullanmak için yüz havluları almayı düşünüyorum
dantelli havlular hiç hoşuma gitmiyor
hem kullanışlı değil hem de gereksiz emek

kesinlikle katılıyorum canım bizimkiler bisürü yapmışlar dantelli havlu nerde kullancam bilmiyorum bile ben bole dantelsiz nakışlı cicili bicili şeyleri daha çok seviyorum =)

Ben hiç maurer avm den alışveriş yapmadım ama buradaki kızlar çok güvenilir bir site oldgnu söylemişlerdi canım.

Ben de anneme dantel işi hiçbir şey yaptırmadım. Havlularımı da özdilek, jua, mor menekşe, linens gibi markalardan uygun geldikçe alıp tamamlamayı düşünüyorum inşallah...

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum canım bizimkiler bisürü yapmışlar dantelli havlu nerde kullancam bilmiyorum bile ben bole dantelsiz nakışlı cicili bicili şeyleri daha çok seviyorum =)

evet canım ama ne yazık ki annelerin çeyiz merakı :)
ne kadar güzel havlular var dantele yüz basar ama gel de anlat :)

Ben hiç maurer avm den alışveriş yapmadım ama buradaki kızlar çok güvenilir bir site oldgnu söylemişlerdi canım.

Ben de anneme dantel işi hiçbir şey yaptırmadım. Havlularımı da özdilek, jua, mor menekşe, linens gibi markalardan uygun geldikçe alıp tamamlamayı düşünüyorum inşallah...

benim babannem ben dogdugumda yapmaya başlamış sanırım ancak ozaman bu kadar birikirdi çünkü bende özdilek taç falan genelde onlardan alırım ama arada hoşuma giden markasız havluda alabiliyorum =)

benim babannem ben dogdugumda yapmaya başlamış sanırım ancak ozaman bu kadar birikirdi çünkü bende özdilek taç falan genelde onlardan alırım ama arada hoşuma giden markasız havluda alabiliyorum =)

Ben de hep evimin yakınlarındaki dükkanlardan dem vuruyorum ama napim çeyiz merakına gezmediğim dükkan kalmadı :9:

Geçen haftalarda evimin tam dibine bir 3,5 milyoncu açıldı. Şaka gibi ama herşey 3,5 :9:Tüm ıvır zıvırımı tamamladım sayelerinde :66:
O dükkana bir ara havlular geldi. Hem ayak havlularından hem de yüz havlularından toplamda 8-10 tane almışımdır herhalde :32:Markası bilindik değil ama dokusu çok yumuşaktı, iyi su çekeceğine kanaat getirip aldım ya nasip diyerek ama bakalım evlenince görücez :97:

Fazla havlu göz çıkarmaz, kış günlerinde özellikle ben çok ihtiyaç duyuyorum sık havlu değiştirmeye. Abdest alınca günde 5 kere ıslanıyor, soğuk havada ayrı dert kurutması :19:
Sık sık değiştirmek için markalılardan da markasızlardan (ama su çekebilenlerden) çokca almak lazım canımcım :9:

ben anlatamadım canım anlatabilen varmı acaba :D bi oda dolusu dantel ile napalır =))

Bundan yıllar önce kuzenleri teker teker everince, malum çeyizlerini de görmüş olduk. Maşallah o kadar havlu, tülbent ve patik vardı ki tüm sülaleye dağıtsan ancak yeter:52: "Özlem" dedim kendime o zamanlar, "Sen sen ol, sakın bu hatayı yapma" :20:
Anama psikolojik baskı uygulamaya başlaım o zamanlardan beri, son birkaç yılda pes etti hatuncağız:27: Başta yıldırma politikalarına çok maruz kaldım, yok neymiş efenim evlendiğim zaman kocişimin tarafı kınarmış beni. Aaa çok ayıpmış, dantelsiz gelin çeyizi mi olurmuş, vıdı vıdı bıdı bıdı bir sürü zırva işte canım:36: Ben de inat ettim, "Eğer dantel yaparsanız onları hayrına konu komşuya dağıtırım evlenince, nasılsa ben hiç kullanmam onları" dedim herkese:19: Sonra tabi zoruna gitti anacığımın, "O kadar göz nuru akıtıp elaleme vereceğine, hiç yapmam, zaten canıma da minnet" demeye başladı :9: Sonra benim teyzoşlar, kuzenler falan şimdi çeyizlerimin ev eşyalarından ibaret olduğunu görünce, "Aferin, içlerimizde en akıllısı sen oldun, biz yaptık da noldu, dolap, sandık bekçisi oldular, sakın yapma" demeye başladılar :34:

Danteli sadece iç çamaşırında ve gelinlikte seviyorum ben :33:

Bundan yıllar önce kuzenleri teker teker everince, malum çeyizlerini de görmüş olduk. Maşallah o kadar havlu, tülbent ve patik vardı ki tüm sülaleye dağıtsan ancak yeter:52: "Özlem" dedim kendime o zamanlar, "Sen sen ol, sakın bu hatayı yapma" :20:
Anama psikolojik baskı uygulamaya başlaım o zamanlardan beri, son birkaç yılda pes etti hatuncağız:27: Başta yıldırma politikalarına çok maruz kaldım, yok neymiş efenim evlendiğim zaman kocişimin tarafı kınarmış beni. Aaa çok ayıpmış, dantelsiz gelin çeyizi mi olurmuş, vıdı vıdı bıdı bıdı bir sürü zırva işte canım:36: Ben de inat ettim, "Eğer dantel yaparsanız onları hayrına konu komşuya dağıtırım evlenince, nasılsa ben hiç kullanmam onları" dedim herkese:19: Sonra tabi zoruna gitti anacığımın, "O kadar göz nuru akıtıp elaleme vereceğine, hiç yapmam, zaten canıma da minnet" demeye başladı :9: Sonra benim teyzoşlar, kuzenler falan şimdi çeyizlerimin ev eşyalarından ibaret olduğunu görünce, "Aferin, içlerimizde en akıllısı sen oldun, biz yaptık da noldu, dolap, sandık bekçisi oldular, sakın yapma" demeye başladılar :34:

Danteli sadece iç çamaşırında ve gelinlikte seviyorum ben :33:

okadar haklısınki canım ne desem bilemedim benim engel olma sansım olmadı :D

Back
X