Regl e 3 günüm kaldı sonrasında gecikme yaşarsam kan vereyim değil mi ?Kan tahlilinin dogru sonuc vermesi icin adetinizin en az bir gün gecikmis olmasi gerekiyor
Aminn inşAllah , regl geciktikten sonra kan vermeliyim o zaman ?Allahım gönlünüze göre versin inşallah.
Ben öyle yapmıştım.Aminn inşAllah , regl geciktikten sonra kan vermeliyim o zaman ?
Regli tarihin en azindan 1 gun gecsin normal kaset test yap canım benceeMerhaba, özet geçeyim. 14-15-16 Ekim değerlendirdik ve 15 i benim yumurtlama günümdü. Ovülasyon testleri kullanıyorum bu yüzden net konuşuyorum. 22 sinde benim kahverengi akıntım başladı, silince pembe geliyor bazen de açık renk kırmızı ama akıntılı bir şekilde. yani adetin 7 gün öncesinden benim kahverengi akıntım başladı, ve hiç bir regl belirtim yok normalinde çok ağır kanama ve sancılı geçiririm 4 gün kaldı regl olmama. Yumurtlama üzerinden 9 gün geçti sizce regl mi gebelik mi ? Alt Karnımda baskı hissediyorum. Ve sürekli tuvalete gidiyorum . İdrar yolu enfeksiyonu değil yani hiç bir belirtisi yok . Gebelik olabilir diye düşünüyorum ne zaman kan vermeliyim ve sixce yerleşme olabilir mi
Evet defalarca test yapmis biri olarak soyluyorm bunu cunku oncesinde tahlil sizi yaniltip uzebilirRegl e 3 günüm kaldı sonrasında gecikme yaşarsam kan vereyim değil mi ?
6 gün kala yaptım çıktı. Erken testlerden yapabilirsiniz çıkmazsa gecikirseniz yine yaparsınızRegl e 3 günüm kaldı sonrasında gecikme yaşarsam kan vereyim değil mi ?