Bakımmmm şarttt..

dengesizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
1.072
425
133
Kızlar merhaba, ben bu sayfayı kendimi motive etmek için açmak istiyorum.. Dün sayfada göz gezdirdim biraz gaza ihtiyacım var galiba :)
Ben paspal takılmaktan çok sıkıldım, Önceden daha bakımlı ve makyajım her gün yapardım nerdeyse,
Şimdi kıyafetime bile çok özensizim.. Kaşlarımı2 aydır aldırmıyorum..
Saçlarıma hiç bakım yapmayan sadece tarayıp çıkan biri oldum ..
O yüzden kendimi bir silkelemem lazım
Dün bu topikte aldıgım tüyolarla ufaktan bakıma başladım
Sanırım bakım için öncelikle bedenden başlamalıyız

**Spor için günde 10 dakikamı ayırıp suqaut yapmaya başladım dün itibari ile(play storden kalça ve bacaklar egzerisi yazarsanız çok güzel bir program cıkıyor.. Hareketleri video eşliğinde yapıp kaydediyoruz 30. gün devam..

1 Öncelikle duş alıp heryerime kese yaptımm..Topuk taşı ile ayaklarımı ölü hücrelerden arındırdım
2 Aktardan Balen marka hindistan cevizi yagı aldım.. Duş sonrası tüm vucuduma özellikle ayaklar ve topuklar. göz altıma kadar bolca sürdüm.. Biraz daha kullandıktan sonra memnuniyetimi dile getireceğim..
3 Duş sonrası saçlarıma hindistan cevizi parmak ucuyla uclara sürdüm ama saclarım yaglandı maalesef.. (Duş sonrası değilde öncesi sürüp yıkamak lazım.)
4 Bu akşamda Saçlarım ve yüzüm için bakım yapacagım..
* Patates maskesini okudum onu deneyeceğim( Yarım patatesi rendeleyip suyunu cıkart.. Sadece suyunu yada tamamını cilde sürüp 20-30 dakika bekletilecek)
* Saç için 1 yumurta sarısı 3 yemek kaşıgı bal çeyrek çay baradagı zeytinyag ve 3 yemek kaşıgı sirke karıştır saça uygulayıp 40 dakika beklenecek..

Şimdi sizlerin tavsiyeler alayım, Rutinleriniz nelerdir...

Merhaba , öncelikle squata tam gaz devam diyorum :)
İstanbul'da yaşıyorsan grupanya sitesinde 19-29-39 liraya falan cilt bakımi kampanyaları var. Ben denedim, memnun kaldım. Bence onlardan birine gidebilirsin, hem oradaki görevli senin cilt tipini analiz eder,ona göre bakım ürünleri alirsin.

Evete bunu da deneyebilirim..

Merhaba :)

Hindistan cevizini çok fazla göz altlarınıza sürmemeye çalışın hatta yüzünüze de sürmeyin tuylendiriyor

Saç için dax supergro diye bı ürün kullanıyorum sadece saç diplerine sürüyorum uçlarına da badem, susam ve Hindistan yağını karıştırıp sürüyorum. Yumuşacık oluyor. Dax saçtan zor ariniyor biraz ama.

Cilt için ben elma sirkesini suyla karıştırıp kullanıyodum bı ara sivilceler için ise yarıyordu ama yakıyordu biraz. :)

1 sene sonra konuma devam niteliğinde yazayım..
Yazın gelmesine yakın malum, kilo ve bakımsız halden çıkma çabalarıyla postuma devam edeyim..
Rutin olarak yaptıgım;
Cilt nemlendiricimi her gün kullanıyorum.
Her banyoda kese ve hafta bir kez ayak törpümü yapıyorum.
Yüzümü her akşam yüz temizleme jeli ile yıkıyorum..
Saçlarımı 1 sene kadar olmuş boyatmayalı, uçlar ombre, beyazlarım çıkmaya başlamış lakin, Işık saçıyormuş gibi.
Ara ara olan beyazlarım daha da hoşuma gitmeye başladı..

Yapmak istediklerim;
Saçlarımı kestirmek ve ombrelerini yenilemek..
Yüz cilt bakımı için maske yapmak.
Yaz geldiği için güneş kremi alıp, düzenli kullanmak.
Tırnaklarıma manikür ve pedikür yapmak..
Makyajımı düzenli, hafif bir şekilde hergün yapmak..

Bu günden itibaren bol su içip, yediklerime dikkat etmek..
Ve basende toplanan yaglar için günde 50 defa bacak kaldırma hareketini hergün yapmak..

Günlük cilt bakımı ve duşumu aksatmıyorum.Onun dışında yaptığım özel bir şey yok:)

Kaşlarımı gidip aldırmayalı yüz yıl oldu galiba ya
Ortada çıkanları alıp, uzadıkça kesiyorum. Arada sırada altta çıkan uzunları alıyorum. Nedense çok acıyor kaş aldırırken.

Bakım rituelime gelirsek öyle çok bir olayım yok aslında.
Haftada bir bütün vücuduma bebe yağıyla masaj yapıyorum.
Tirnaklarima oje sürerim her daim.
Dudaklarıma dudak kremi sürüyorum birkaç günde bir, her gün yatmadan önce yüz kremimi sürmeye çalışıyorum.

Lüleli saçlarım var. Güzel görünmesi için hem banyo esnasında kremli iken tarıyorum hem de banyodan sonra da lüleli saçlar için yapılmış ürünlerimden birini sıkıp tariyorum.

saç için mayonez, düzgün fizik için squat ve yürüyüş, yüz için çok seçenek var belki pirinç suyuyla beyazlatma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…