Kızlar merhaba, ben bu sayfayı kendimi motive etmek için açmak istiyorum.. Dün sayfada göz gezdirdim biraz gaza ihtiyacım var galiba :)
Ben paspal takılmaktan çok sıkıldım, Önceden daha bakımlı ve makyajım her gün yapardım nerdeyse,
Şimdi kıyafetime bile çok özensizim.. Kaşlarımı2 aydır aldırmıyorum..
Saçlarıma hiç bakım yapmayan sadece tarayıp çıkan biri oldum ..
O yüzden kendimi bir silkelemem lazım
Dün bu topikte aldıgım tüyolarla ufaktan bakıma başladım
Sanırım bakım için öncelikle bedenden başlamalıyız
**Spor için günde 10 dakikamı ayırıp suqaut yapmaya başladım dün itibari ile(play storden kalça ve bacaklar egzerisi yazarsanız çok güzel bir program cıkıyor.. Hareketleri video eşliğinde yapıp kaydediyoruz 30. gün devam..
1 Öncelikle duş alıp heryerime kese yaptımm..Topuk taşı ile ayaklarımı ölü hücrelerden arındırdım
2 Aktardan Balen marka hindistan cevizi yagı aldım.. Duş sonrası tüm vucuduma özellikle ayaklar ve topuklar. göz altıma kadar bolca sürdüm.. Biraz daha kullandıktan sonra memnuniyetimi dile getireceğim..
3 Duş sonrası saçlarıma hindistan cevizi parmak ucuyla uclara sürdüm ama saclarım yaglandı maalesef.. (Duş sonrası değilde öncesi sürüp yıkamak lazım.)
4 Bu akşamda Saçlarım ve yüzüm için bakım yapacagım..
* Patates maskesini okudum onu deneyeceğim( Yarım patatesi rendeleyip suyunu cıkart.. Sadece suyunu yada tamamını cilde sürüp 20-30 dakika bekletilecek)
* Saç için 1 yumurta sarısı 3 yemek kaşıgı bal çeyrek çay baradagı zeytinyag ve 3 yemek kaşıgı sirke karıştır saça uygulayıp 40 dakika beklenecek..
Şimdi sizlerin tavsiyeler alayım, Rutinleriniz nelerdir...