Cilt Bakımı Ürünleri Bakımlı ve temiz bir cilt için...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hndakd

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
28
1
Merhaba hanımlar,
Ben ağır makyaj yapmayı sevmeyen biriyim. Sağdan soldan duyduğum ürünleri, maskeleri, vs. çoğunu denemişimdir. Ben çözümü düzenli cilt bakımında buldum. Ama gideceğiniz yerde hakikaten bu işin eğitimini almış kişiler olmalı. Yaklaşık 6 aydır Ankara'da Palmira diye bir yere gidiyorum. Cilt bakımımı destekleyici ürünler de kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Çevremdekiler, ailem de dahil, sana bir güzellik geldi, cildin ne kadar duru ve canlı görünüyor diyor.
Bir kere ürünleri her zaman düzenli kullanmak lazım. Ben zaten eskiden de buna dikkat ederdim. Asla makyajlı yatmıyorum. Cildimde kılcal damarlanmaya da eğilim var. Bunu düzenleyici olarak Rosacure serisini kullanıyorum 6 aydır. Gündüz, gece kremleri ve temizleyicisi var. Cildimde özellikle burun bölgesinde geniş gözeneklerim vardı. Bunun için de sabırlı olmak lazımmış. Bir ton para verip serum aldım ve işe yaramıyor diye çok moralim bozuluyordu, cilt bakımını falan bırakmayı düşündüm hep ama şu anda değişim inanılmaz. BC nin serumunu kullanıyorum. %70 oranında gözeneklerim sıkılaştı.
Dediğim gibi sabretmek ve ürünleri düzenli kullanmak lazım. Kesinlikle fondöten, pudra kullanmıyorum. CC kreme başladım, renk düzenleyici, şu reklamlardaki BB kremin farklı bir versiyonu. Yağlanma ve sivilcelenme, gözenek tıkama yapmıyor ve güneş koruyucu özelliği var. Üzerine allık, far kullanabiliyorum. Ekstra pudra kullananlar varmış ama bence hiç gerek yok.
Cilt bakımı normalde 120 lira gittiğim yerde ama indirim zamanlarında-ki bu neredeyse bir buçuk ayda bir oluyor-telefonuma mesaj geliyor, hemen gidiyorum. İndirimde 20, 40 ve 50 liraya cilt bakımı yaptırdım düşünebiliyor musunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…