- 27 Eylül 2015
- 61
- 31
Merhaba kızlar, size yaptığım ve acayip memnun kaldıgım bakımımı yazmak istiyorum. Benim saçlarım bi sıralar bel hizamda yakındı 8.sınıfta iken sonra kırıklarını kestire kestire, düzlestire düzlestire bi matlık bi cansızlık geldi. 1 ay olmamıştır v saç kesimleri cok hosuma gitmeye baslamıstı öyle kestireyim dedim ama katları cok olmasın dedim sacma sapan bisey cıktı ortaya, bugun de esitlettirmeye gidicem. Yaptıgım bakım iste 2 tatlı kaşığı dax supergro bir yemek kaşığı zeytinyağı. Buna çam yağı ve tatlı badem ya da yılan yağı da koyabilirsiniz. Ama ben daha temin edemigim icin bu yağlar olmadan sırf darx supergro ve zeytinagı ile yapıyorum. Saçımda inanılmaz matlık ve kuruluk vardı kırıgım olmadıgı halde kırık duran saçlarım vardı bu bakımı yaptım ve yumusacık oldu. Saçlarım dalgalı ve kalın tellidir sanki böyle bi hafifleme bi rahatlama oldu saçlarımda, bu bakımı haftada bir kez yaparsanız saçlarınız gerçekten harika bi görünüme ulasıyor. Tavsiye ederim. Sizede sormak istedigim birsey var aranızda sinameki kürü uygulayan varsa fikirlerini yazabilir mi ona da baslamak istiyorum. Koydugum resim de suanki saç boyutum insallah en kısa zamanda uzar.