• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı koca

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
133
32
arkadaslar pek dert sayılmaz aslında çok şansli biriyim ama bu aralar hamilelk psikolojisindenmş bilmem ama kafamı kurcalayan bir durum bu..
Konuya gelecek olursam konu eşimin çok bakimli olmasi..
Bir erkeğe göre haddinden fazla bakımlı..
Temizlik konısında bende titiz oldugum için temiz olmasi gözüme carpmıyor ama hergün jöleli saçları..
Baş döndüren kokusu .. Ve şık giyimiyle gercekten ben burdayım dedirtiyor yani..
Bende bakımsız sayılmam ama ev hanımı oldugum içşn ev içinde ev haliyle oluyorum..
Spor rahat giyim takılıyorum yani..
Disari çıkınca tabi makyajım kokum topuklu ayakkabılarım eksik olmuyor ve dikkat cektiğim hakkında mütevazı olamayacagımm :oha:
(Bunu beni daha iyi anlamanız açısından paylaştım kendini beğenmişlk olarak algılanmasın lütfenn)
Velhasıl arkadaslar eşimin bu kadar bakım ile evden çıkmasindan huzursuz oluyorum ama kendme hakim olamyorm.. Hamilelkten braz göbeğim çıktı azcık sivilceler derken özgüvenmde düştü sayılır..
Anlattıklarımdan yola cıkarak bana ne gibi tavsiyelerde bulunablirsiniz gercekten buna cok ihtiyacım var..:sus:

arkadaslar pek dert sayılmaz aslında çok şansli biriyim ama bu aralar hamilelk psikolojisindenmş bilmem ama kafamı kurcalayan bir durum bu..
Temizlik konısında bende titiz oldugum için temiz olmasi gözüme carpmıyor ama hergün jöleli saçları..
Baş döndüren kokusu .. Ve şık giyimiyle gercekten ben burdayım dedirtiyor yani..
Bende bakımsız sayılmam ama ev hanımı oldugum içşn ev içinde ev haliyle oluyorum..
Disari çıkınca tabi makyajım kokum topuklu ayakkabılarım eksik olmuyor ve dikkat cektiğim hakkında mütevazı olamayacagımm :oha:
(Bunu beni daha iyi anlamanız açısından paylaştım kendini beğenmişlk olarak algılanmasın lütfenn)
Velhasıl arkadaslar eşimin bu kadar bakım ile evden çıkmasindan huzursuz oluyorum ama kendme hakim olamyorm.. Hamilelkten braz göbeğim çıktı azcık sivilceler derken özgüvenmde düştü sayılır..
Anlattıklarımdan yola cıkarak bana ne gibi tavsiyelerde bulunablirsiniz gercekten buna cok ihtiyacım var..:sus:
Siz evden kokulu, topuklu cikinca esiniz huzursuz oluyor mu?

Sadece makyajma kızıyordu ama artık o konuyu hallettk sayılır..
Hmm, bakimli erkek demek supheyle yaklasilmasi gereken erkek demek degildir benim gozumde.
Cirkin, bakimsiz ve sakil erkeklerinde alicisi cok, onlarda talep goruyor.
Hamilelik hormonlarindandir, boyle dusunceleri fazla takilmayi saglikli bulmuyorum.
Hamileliginizin tadini cikarin.

Aynı şeyi yaşadım.

Ben kocaman göbeğimle gezerken o 6 dilim baklavayla şov yapıyordu:confused: Pis herif ben şişip yollarda yuvarlandıkça o kas yaptı.

Ben bebe rahatsız olmasın diye parfüm bile sıkmıyorum o her sabah sürünüp arkasında misss gibi bir koku bulutu bırakarak evden salına salına çıkıyor. Allahın cezası bak yine sinirlendim ya.

Aynı şeyi yaşadım.

Ben kocaman göbeğimle gezerken o 6 dilim baklavayla şov yapıyordu:confused: Pis herif ben şişip yollarda yuvarlandıkça o kas yaptı.

Ben bebe rahatsız olmasın diye parfüm bile sıkmıyorum o her sabah sürünüp arkasında misss gibi bir koku bulutu bırakarak evden salına salına çıkıyor. Allahın cezası bak yine sinirlendim ya.
Eee kızmıyormuydun peki ??

Eve
Hmm, bakimli erkek demek supheyle yaklasilmasi gereken erkek demek degildir benim gozumde.
Cirkin, bakimsiz ve sakil erkeklerinde alicisi cok, onlarda talep goruyor.
Hamilelik hormonlarindandir, boyle dusunceleri fazla takilmayi saglikli bulmuyorum.
Hamileliginizin tadini cikarin.
evet ama dişardayken oda dikkat çekiyor ve ben bunu kaldıramıyorum

Tamamen hamilelik psikolojisi. Evdeyken de suslenin makyaj yapin esinizi oyle karsilayin esinizinde hosuna gider bu.sizde kendinizi iyi hissedersiniz.

O göbek biraz çıktıysa gene iyi :)

Ahaha benim eşim bakımlıdır ben de inadına bakımsız. Ona rağmen dertlenmiyorum. Siz bakımlıymışsınız da, hamilelik hormonları deyin geçin

Jöle çok kötü bir şey insanlar hala nasıl kullanıyor anlamıyorum.
Diğer türlü de eşimin her zaman bakımlı ve şık olması lazım, benim bu çok hoşuma gider hiç Kıskanmak aklıma gelmedi. Sonuçta kadınlar için değil kendi istediği için bakımlı.

O göbek biraz çıktıysa gene iyi :)

Ahaha benim eşim bakımlıdır ben de inadına bakımsız. Ona rağmen dertlenmiyorum. Siz bakımlıymışsınız da, hamilelik hormonları deyin geçin
Ya nasl bakmsz olunur ki bakımlı bir erkek yanında??
İnanamyorum yani şahsen ben kendme yediremem
Yanls anlamayın szin içn demyorum ama bi kadın için zor olsa gerek

Diğer türlü de eşimin her zaman bakımlı ve şık olması lazım, benim bu çok hoşuma gider hiç Kıskanmak aklıma gelmedi. Sonuçta kadınlar için değil kendi istediği için bakımlı.

Hakikaten jöle mi kaldı artık :duduk:

Ama
ama kötü niyet taşıyan kadınlara bakımli erkek daha cazip gelir die düşünyorum

Ben de azıcık rahatsız olurdum galiba:deli: ama aklına kötü düşünceler gelmesin sadece tatlı bir kıskançlık ve beğeni kıvamında böyle hissetmemiz normal bence:KK75:

Ya nasl bakmsz olunur ki bakımlı bir erkek yanında??
İnanamyorum yani şahsen ben kendme yediremem
Yanls anlamayın szin içn demyorum ama bi kadın için zor olsa gerek

Bakımsızkene de güzelsem demek :KK76:

Yani şöyle ki, benim eşimin temizleme jelleri losyonları şunları bunları vardır, benim de bir adet zeytinyağlı sabunum, ne sivilcem var ne de yağlı cildim. Saçım kısa, banyo yapar havluyla kurutur hazırlanırım, saçlarım da kendinden güzel ne yapayım. Ay ben baya egolu çıktım iyi mi. Tek ruj sürerim genelde bitti gitti

Hamilelikten bunlar hep :D
Bende aynı sizin gibiydim ama dogumdan yaklasik bi 5 ay sonra ancak yendim bu duyguyu cunku ancak o zaman kendime bakma fırsatım oldu ve eski kıyafetlerime ancak sığabildim...

Bakımsızkene de güzelsem demek :KK76:

Yani şöyle ki, benim eşimin temizleme jelleri losyonları şunları bunları vardır, benim de bir adet zeytinyağlı sabunum, ne sivilcem var ne de yağlı cildim. Saçım kısa, banyo yapar havluyla kurutur hazırlanırım, saçlarım da kendinden güzel ne yapayım. Ay ben baya egolu çıktım iyi mi. Tek ruj sürerim genelde bitti gitti
Maşallah kızım böylesi güzellik nerede var baska??
Sen baya aşmışsın kendini..
Çevremde pek güzel yok yanii
Geneli boya güzeli olunca senide kezban sandım acıcık :deli:

Back
X