tatlım bu kıl tuy olaylarını da bence erkenden hallet ıgnelı epılasyonu onerırım hele evıne yakın duzgun bı yer bulursan cok cok rahat edersın hıc vakıt kaybetme agdayla vs.
Acaba bu da olabilir mi ben bunu bulabildim tek :26:
Eki Görüntüle 543688
Sır ağda yaptır ve ağda dan snr bioderm serumlari tavsiye ederim.
Sac için bepanthene e vitamini ampul, badem yagi, susam yagi karıştır. Kafana poşet geçir fon tut. Snr once durula, snr sampuani elimde sulandirip kafana sür.
Kerastase thermique maske iyi ama pahalidir.
L'oreal bal özlü maskesini severim ben cok iyi geliyor.
Birde sacına fon oncesi serum sür. Pantene fln da olur bütçene göre seç.
Ama ne yaparsan yap masayı sik kullanma, yıpratır
evet canım bu. 15 liraya almıştım ben, daha fazla verme.
rica ederim canım, john frieda ürünlerine de bak derim, işe yarıyorlar çünkü. bir de netten önce aktara bak mecit efendi için, hepsinde var. yağ sürdüğün zamanlarda da muhakka sar saçlarını, üşenmezsen de fön tut ki ısıyla harekete geçsin yağlar. en kısa zamanda "cillop saçlarım" gibisinden konu bekliyorum senden
john frieda nerde satılıyo ya, bulamadım ben ondan, watson da yok burda, marketlerde de yok, başka nerde olabilir
Merhba arkadaşlar size danışmak istediğim bir kaç sorunum var
İlk önce saçlarım;
Uzun ve düzler ama,baya yıprandıkları için ve katlı oldukları için düz ve kısa(en kısa katım omuz hizamda) kestireceğim,
Ve bakımlı,düzgün bir şekilde tekrar uzatacağım..
Sizin önerebileceğiniz saçınızın bakımında kullandıklarınızı öğrenmek istiyorum (yurtta kaldığım için o ortamda yapabileceğim şeyler olursa memnun olurum)
Bir de şeyi öğrenmek istiyorum,
Saç kremi kullanımı bakımı için şart mıdır?
Baya uzun zaman oldu bi kere kullanayım dedim ama ya ben yanlış birşey aldı saç kremi diye,
yaa da kullanmayı beceremedim..
Sonrada hiç bulaşmadım kreme filan
Saçlarım düz olduğu için(sevmiyorum düz saçı) çok sık maşa kullanıyordum,
ama baya mafetti,kırıldı uçları ve saçlarım yanık yanık kokuyordu
Biraz azalttım ama yinede dayanamıyorum,
Isıya dayanıklı saç spreyleri filan diye birşeyler duydum,
Kullananlar var mı memnun kalıyor musunuz ?
Ve faydasını görüyorsanız önerebileceğiniz markalarıda istiyorum
Son bir sorum
veet tüy dökücü sprey kullandınız mı kullandıysanız tavsiye ediyor musunuz?
Merak ettim..
Yardımcı olabilecek arkadaşlarım olursa çok sevineceğim,
Fazla sorum olduysa kusuruma bakmayın lütfen
En başta saç maşası, düzleştirici, jole, sprey, briyantin, köpük vs ne varsa unut...
Düz saçlıysan biraz hacim hiç fena olmaz, pantene aqua light ı dene derim
Saç kremi ile daha sağlıklı uzatabilirsin saçlarını, tabi doğru kullanırsan... Kullandığın şampuanın kremini alabilirsin.Sadece uçlara süreceksin, diplere değil.
Saçlarına bakım yapmak için sadece zeytinyağı yeterli bence, yurt ortamında da çok kasacağını sanmam, süreceksin 1-2 saat bekleteceksin ya da yatarken süreceksin... Bone kullanabilirsin...
Kıl-tüy olayında da benim tavsiyem bikini ve koltuk altında eldiven ile alman yönünde, öyle azaltıyor ki inanamazsın, diğer bölgelerde makine de kullanabilirsin, hatta watsons dan innanılmaz uygun fiyata edinebilirsiniz makineyi...
Ne bakımı yaparsan yap, yaptığın bölgeyi yorma ve bakımını devamlı halde sürdür, en önemli,si bu bence... Her ürünü denemek ya da her gördüğünü sürmek hiçte iyi sonuçlar vermez, tek bir şey yap ama sürekli yap... Mesela zeytinyağı mı kullanacaksın, haftada 2-3 yap, saçların istediğin gb olduğunda da bırakma haftada 1 yap ama mutlaka yap
Önceden saçlarımı v kesim kestiriyordum artık düz kestiriyorum önler hafif katlı. Böylece yıpranıp yıpranmadığını da kolay anlıyorsun. Doğru bir seçim yapmışsın..
Doğru ürünleri kullandığında saç gerçekten çok hızlı ve sağlıklı uzuyor..
Saçlarım kıvırcık ve belime yaklaşıyor. Hemde boyalı. Anlayacağın bakımı zor.
Bitkisel sampuan kullanıyordum. Kuaförüm çok kurutur uzaması yavaşlar dedi. Bende araştırmalarım sonu elidora geçtim.
Keratinli sampuanını kullanıyorum. Öneririm. 1 Haftadır kullanıyorum ve kıvırcıklarım daha belirginleşti. Lüle oldu resmen:)
Fakat saçların yağlıysa önermiyorum..
Saç kremi kullanmıyorum uzun zamandır. Onun yerine her banyo maske yapıyorum. Glissin sarısı. Çok memnunum.. Seri halinde kullanılması öneriliyor, daha cabuk verim alınıyor doğru ancak ben bu şekil kullandım sorun yaşamıyorum çok şükür.:)
Saç şekillendiricisi olarak maşa kullanma. Kullanıyorsan da ısıdan koruyucu ürünler dene. Nette araştırdım elidorun keratin serisinin koruyucusu güzelmiş. 25 tl sanıyorum.
Köpük hiç bir şey yapmıyor. Yalnız her akşam yıkamak şartıyla..
Ağda konusunda da en iyisi sir. Diğerleri daha çok çıkarıyor. Ben epilasyon aletiyle alıyorum. Daha kolayıma geliyor. Ah bir de batık sorunu olmasa.
john freda nın sampuan ve sac kremını kullanıyorum memnunummm... sac kremı sacımı yaglndıryr aslnda ama kullanmazsamda saclrm acılmıyor tıftık tıftık oluyor ucları. 1 gecede onarıcı serumunu aldım bır fark goremedım. yanı kullanıyorum bakım kremınıde kullanıyorm ama mucızevı seyler bekleme derım urunlerın hepsı ortalama aynı . ama bırde nette reklamlarını gordgum hc urununu kullanmstm saclrm cok yıprandıgı donem benm saclrm yanmstı bıyoformdan o baya toparladı sacımı hatta hızlı bır sekıldee uzadı tesadufmu onn faydasımı bılmem ozmn cok yag bakımıda yapmstm onn yannda. ama cok sık yaptım ıstersen bırdaha dene suaralr yıne sacım doklmeye basladı bakımsz kaldı karasızm bende su hc yı tekrar alsammı almasammı
Tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim,
Hepsi benim işime yarayacak inşallah
Biraz komik bi soru olabilir belki ama zeytinyağı saçlarda öyle bekleyince bir sorun olmuyor mu,
Sonuçta yağ hani
Ya bitlenirsem:18:
1 yıla yakın zamandır yapıyorum bu dediklerimi daha öyle bişe gelmedi başımaNe başıma ne aklıma, çok yaşa emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?