Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dogalda olabilir makyajlida olabilir onemli olan abartmamak ve TEMIZ olmak. Dogalliktan yanayim diye kaslari biyiklari salmamak lazim mesela ya da makyaji abartip dahada itici gorunmemek gerekir. Hersey kararinca guzel
Dogalda olabilir makyajlida olabilir onemli olan abartmamak ve TEMIZ olmak. Dogalliktan yanayim diye kaslari biyiklari salmamak lazim mesela ya da makyaji abartip dahada itici gorunmemek gerekir. Hersey kararinca guzel
1 milyon kere katılıyorum nice güzel gözüken kokona pis kokuyor ya ya da 1 metre bıyıklı. Önce temizlik, hoş bir doğal ten kokusu.. Makyaj da yüze renk verecek kadar.
ben her daim temiz olmaktan yanayım makyajla aram yok yani rimel göz kalemi bide ruj okadar unutmadan asla olmazsa olmazım güneş kremim . öyle farlar, allıklar ,fondötenler kullanamıyorum sade olunca kullanana da yakışıyor ama ben yapamıyorum.
ben her daim temiz olmaktan yanayım makyajla aram yok yani rimel göz kalemi bide ruj okadar unutmadan asla olmazsa olmazım güneş kremim . öyle farlar, allıklar ,fondötenler kullanamıyorum sade olunca kullanana da yakışıyor ama ben yapamıyorum.
Makyaji ne kadar az kullanirsak o kadar iyi oldugunu dusunuyorum, sonucta bunlarin icinde bilmedigimiz birsuru zararli seyler var. Bende senin gibi sadece rimel eyeliner ve ruj kullaniyorum ve gerisini ozel gunler icin sakliyorum. Ozel gunlerde tabi herzamankinden daha guzel gorunmemiz lazim