arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın
arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın
Birincisi saçlar öyle vıcık vıcık olmuyor.
İkincisi çok kısa zamanda süper sonuç veriyor, hemen fark edeceksiniz, şampuan etkisi gibi değil, saç telleriniz kalınlaşıyor, parlaklaşıyor, kırılmıyor ve kalitesi artıyor.
Üçüncüsü şampuan da olsa yiyecek de olsa, raf ömrü uzasın diye içine kimyasallar ekleniyor, bu konu ile ilgili bilgim olduğu için bu kadar net söylüyorum. Ama dediğim tarifte herşey doğal.
Dördüncüsü ve en önemlisi paramızı sokağa saçmıyoruz çünkü 5-7 TL gibi fiyatı var kapsüllerin, e zaten diğerleri de yumurta,sarımsak.. vs evde olan şeyler. Sizin şampuan herhalde bedava. Ki 5-7 Tl lik kapsüllerle defalarca maske yapıyorsunuz
Siz sanırım şampuan satışı ile uğraşıyorsunuz ki daha kullanmadan bu kadar kötülemişsiniz tarifi.
Bu yazıyı okuyanlar tercihlerini kendileri yapabilirler , ben sadece çok memnun kaldım diye paylaşmak istedim.