Saç Uzatma Yöntemleri Bakimlara baslayali saclarim daha sık yaglanma ve nemlenmeye basladi,sizce normal mi?

AlessAmbrosio

S'
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
528
12
318
Evet arkadaslarim 4 haftalik bi süreyle sinameki kürümü, zeytinyagli sarimsakli ve balli bakimi, sampuaninmdada sarimsak ve bikac yag karisimli yikamalariimi yapiyorum asil amacim sac uzatmak sac uzama oranim 2,2 cm fln 4 haftaya cumartesi girecegim, saclarima gözle görülr bi sekilde hacim ve parlaklik geldi eskisi kadar kopmuyo uzama oranim az olsada yavas yavas toplar diye düsünüyorum ama bakimlari yapali tek farkettigm sey saclarim benim normalde kuruydu bakimlardan sonra baktimki 2 güne yaglaniyo yani temiz ve fönlü havasi iki gün sürüyo tabi buna saca kullandgm sprey yada saci hergün toplamamde etki yapiyodr ama test amaciyla bakimlardan önce denemistm nerdeyse 4 bilemedin 5 gün hacimli olmasa bile kuru oluyodu saclarim, acaba yaglardan dolayimi böyle hemen nemleniyo saclarim yada bu bir iyilesme belirtisimi?? cvplarinizi bekliyorum Canlarim

Bence öyle çabuk yağlanan saç daha sağlıklı oluyor hem zaten saçın kendi yağıyla da beslenmesi için fırsat vermiş oluyorsun ve neme gelince nem de çok önemli saç uzaması için çok gerekli bence bu iyi bişey canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…