Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar BAKIM ÖNERİSİ

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

volumeup

kıvırcıkdelihukukçu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
86
26
arkadaşlar kıvırcık saçlara sahibim.. şampuanım elidorun turuncu olanını ve mavi kepeğe karşı olanını kullandım artık değiştirmek istiyorum.. saçlarımın güçlenmesini parlamasını artmasını çabuk uzamasını sağlayacak hazır bakım yağları var mıdır kullandığınız? yoksa zaten bi aktara gidip karışık bakım yağlarını mı kullanıyım? ve de şampuanımı da değiştirmek istiyorum kıvırcık saç için şampuan önerebilecek var mı?? lütfen bildiğiniz ve memnun kaldığınız bu vasıftaki ürünleri bana da söyleyin..

canım benimde kıvırcık olmasa da dalgalı saçlarım var.daha önce sönük cansız uçları püskül püsküldü.
en son pantene sağlıklı uzayan saçlar için şampuan ve saç kremi aldım.gayet memnunun.
bide watson dan dax süpergro kullanıyorum 2 aydır.gerçekten hiç uzamayan saçlarım bunla uzadı parladı.
son durulama suyuna elma sirkesi ve birazda bal katıyorum.işe yarıyo.
saçlarım nemliyken bi tarağa bebek yağı döküp öyle tarıyorum.bi sonraki yıkamaya kadar idare ediyo.
en sonda taft belirgin ve dolgun bukleler sürüyorum ve 3 gün hiç bozulmayan doğal bakımlı dalgalarım oluyo.

işte benim favori saç bakım rutinim. biraz zahmetli gelebilir ama bende çok işe yaradı.umarım sendede yarar.
daha önce saçımın dalgasındanve kabarmasında nefret eder hergün düzleştirirdim ama şimdi 15 günde bir düzleşştiriyorum.
metroda falan kadınların elleri hep saçıma gidiyo bukle bukle ne tatlı diyolar.eminım az daha uzasa daha iyi olcakta zamanla inş :)

çok sağol canım :)) şu dax ve taft ürünleri tam olarak ne krem mi şekillendirici mi yoksa banyodan önce bekletilen bakım yağlarından mı?

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) ömrüm tükendi resmen doğru bakım bulmak için :)
dax bakım yağı gibi. banyodan 2 saat önce sürülüyor.kutusu beyaz saç uzamasına yardımcı.içinde çeşitli bakım yağları var hindistan cevizi gibi.
taft ise şekillendirici köpük.banyodan sonra diğer bakımları yaptıktan sonra sürüyorum. jöle gibi değil hafif bişey. ama gerçekten güzel.benim dalgalarım şekilsiz biri dam der biri kapı. bu hepsini hizaya soktu anlıcan :)

anladım canım ben şekillendirmek için elidorun yeşil kremini kullanıyorum köpük kaskatı yapıyor çünkü ama taft belki farklıdır :)

anladım canım ben şekillendirmek için elidorun yeşil kremini kullanıyorum köpük kaskatı yapıyor çünkü ama taft belki farklıdır :)

elidor yeşili bende denemiştim.oda güzeldi ama dalgalarımı düzgün yapmıyodu. yok aslında bu köpük gayet yumuşak oluyo benim saçta.gerçi senin buklelerin düzgünse elidorda işini görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…