Harika maskeler yaptım hala maskeliyim
Şöyle kii saç için hindistan cevizi yağı zeytinyağı aloevera ve bir tane yumurta sarısı aldığım tek koku miss gibi hindistan cevizi
yumurtalı maskeler iyice yıkayınca kokusu geçiyor ama nasıl desem çok koklayınca koku alıyordum çok çok az ama o maskelerde fazlaca kullanmıştım . Bunda ağırlık yok .Ayrıca araştırmalarımda keratin bakımı için evde yumurta , pirinç gibi ürünler öneriliyor .
Seviyorum şimdi onları yaptım streçle sandım streç kayınca poşetledim . Şu sevimli bonelerden almak istiyorum beni biraz daha heveslendirsin bakım yapmaya
bide karma cildim yağlı yüzler için yoğurt ve limon maskesi yaptım yumuşacık oldum hafif nemli gibi ama yağlı his yok sevdim bu işi
Vee yukarıdaki kullandığım neutrogena yüz temizleme Jellerinden sivilce karşıtı bana iyi geliyordu dedim diğerlerini de alayım yeşil ve pembe olanlarını aldım şimdilik yeşili kullanıyorum ama bana turuncu kadar iyi gelen yok . Yine iyi tabi ama diğeri kadar yağlanma süresi uzun değildi . Pembeyi denemedim daha yengemin ve abimin yüzünü acıtmış anlamadım deneyip görecem düzenli gittiğim için yeşil bitince olur o da baya gidiyordu 6 7 ay çok az alıyorum sabah akşam çok düzenli kullanmayınca da olabilir neyse tatlımlar
Konuyu takip edenler ve yapmak isteyenler davetiye icabet edebilirsiniz
birlikte daha düzenli olur