• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bakım çantası

• Konu Sahibi Konu Sahibi sadem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
74
0
36
İstanbul
Merhaba bayanlar bu anne bakım cantası ılla almalımıyız yanı onun yerıne bıldıgımız sırt çantası alsak olmaz mı kı bıraz pahalıda yanı eger aynı gorevı gorurse..tecrubelerınızı beklıyorum

Ben bakkım çantası almayı düşünüyorum herşey için ayrı gözü var daha düzenli olur die düşünüyorum zaten normal çanta görünümüyle üretiliyor kullanışlı olur die düşünüyorum

Alabilirsin tabi canım niye alamayasın ki
İlla o çantalardan almak zorunda değilsin işini görsün yeter

canım ben almadım bakım çantası, ihtiyacını da daha görmedim. ne kullanıyorum dersen geçen sene niveadan bir iki krem almıştım yanında içi muşamba, dışı bez siyahlı beyazlı bir çanta vermişlerdi onu kullanıyorum. mutlaka onların işini görecek daha uygun çantalar da vardır. bana da bakım çantaları pahalı gelmişti, sonuçta sadece o değil ki bir sürü şey çıkıyor. tabi maddi durumu elverişli olanlar alabilir, içinde kullanışlı çok şık olanları var.

Merhaba bayanlar bu anne bakım cantası ılla almalımıyız yanı onun yerıne bıldıgımız sırt çantası alsak olmaz mı kı bıraz pahalıda yanı eger aynı gorevı gorurse..tecrubelerınızı beklıyorum
sırt çantası daha uygun bence çünkü bebeğinle bir yere gittiğinde sana rahattlık sağlar.bakım çantasındaki çoğu şeyi kullanmmamıştım ben.ilk başta pişik kremi,şampuan ve bebe yağı yeterli oluyor.

Son düzenleme:
şart değil ben almamıştım ama arabayla set halinde olduğu içinbakım çantamız var
yalnız eğer sen de bizim gibi çok geziyorsan sırt çantası daha iyi
ben bir de sırt çantası edinmeyi planlıyorum

ben sırt çantası kllandım bakım çantasına hiç gerek yok bez alt açma bezi yada minderi ıslak mendil pişik kremi biberon yedek kıyafet biberon bir oyncak bunlar hep çantanın vazgeçilmezleriydi bende

Back