Bakılmak zorunda olunan iki yetişkin kardeş

Kardesler gorustugunuz kisinin mali musavir olacagina güvenip sırtımiz yere gelmez zihniyetinde ggibiler. Zaten sevgili degilmissiniz bence uzaklasin

Kardesler gorustugunuz kisinin mali musavir olacagina güvenip sırtımiz yere gelmez zihniyetinde ggibiler. Zaten sevgili degilmissiniz bence uzaklasin
Bilmiyorum şu an kendi ofisi yok öyle yüksek meblağ bir maaşı da yok. Bide kardeş yani nasıl bu denli güvenip ise ise girmiyorlar

Aynen bu şekilde onunlada konustunmu kırıcı olmadan hayatlarını aşağılamadan birde ona sor bakalim

Allah yardımcısı olsun. Zor hakkaten aileyi atamiyorsun ki
Cok ucuk paralar kazanmiyorsa evlendikten sonra 2. Bir ev gecindirmek zorunda olan veya birilerine para baglamak durumunda olan birini ben istemezdim acikcasi. Basiniza dert...
Hayır hayir. Staj döneminde 1.800 lira alıyordu şu an unvan aldığı için 3000 alıyor. Standart bir maaş

Duzen seni ne kadar sevdigine gore degisir aslinda. Evlenmeeen once bunu konusman lasim. Basit bir durum degil çünkü. 2 büyük kardese bakmak zorunda da degil. Eger evlendikten sonra tabiki ben artik senden sorumlu olacagim, gecindirmem gereken bir ailem olacak diye dusunuyorsa guzel. Boyle soyleyip evlendikten sonra olasi sorunlar yasama ihtimali de var tabiki .burda devreye dürüstlük girecek artik.

Ya ben anlamadım önceki konuları da okudum ama gerçekten anlamadım. Önceki hayatım derken bundan önce ki birlikteliğinizde ki adamla evlendiniz mi? Adam evli mi çıktı

38 yaşındaki kardeş hiç mi çalışmamış

bir rahatsızlığı mı var

hem çalışmamış hem evlenmemiş erkek çok da olağan değil

27 yaşındaki kız garip gelmedi

o kadar çok ki çalışmayan elenmeyi bekleyen kız ülkemizde

bir de ben sizin mesleğinizi de merak ettim

yani adama örnek verseniz kendinizden kardeşine iş ayarlaması konusunda

girsin bir yere muhasebede yetişsin ilerde adam mali müşavir ofisi açarsa kızı da alır yanına

sıkıya gelirlerse çalışırlar belki ama annesi her gık dediğinde para verecekse zor

Vazgeçtim sanırım. Şöyle bişey dedim ailenden uzakta yaşayalım. Kabul edersen annemi bırakamam dedi. Oradan uzaklaşmadan kardeşlerinin durumu kavrayipta iş falan bulacağını sanmiyorum.

10 yıl kadar bir petrolun mağazasında çalışmış. Petrol kapanınca çıkmış işten. 4 yıldır duruyor öyle. Dedim kaç kere abin kardeşin neden çalışmıyor emeklilik yaşı uzadı. Sigortaları yatsın en azından. Bilmem ki diyor. Evlilik düşünmüyorlar mi diyorum hayırlısı diyor. Annene de yazık 65 yaşında kadın hala sizin yemeğinizi utunuzu yapıyor. Kadın parasını rahatça harcayamiyor. Ona da yazık. Okuyan kardesiniz var bide onun geleceği için uğraşsın kadin. 38 yaşındaki abinin sorumluluğunu niye alıyor. Bilmem hayırlısı diyor sadece. En son ailenden uzak bir şehirde yaşayalım. Onlarda sorumluluk alması gerektiğini idrak etsin dedim. Annemi bırakamam dedi.
Ben tıbbi sekreterim bu arada.
Ofis 5 sene sonra falan açmayı düşünüyor keşke imkanı olsa acsada bari orada çalışsalar ama öyle bir imkan da yok ki

Ben olsam açık bir şekilde konuşurum bunun ayıbı yok sonuçta siz de bir hayat kuracaksınız.İlerde sizinde iki tane çocuğunuz olduğunu düşünün eşiniz kaç kişiye yetişecek allah aşkına? Bence çok zor bu iş eğer siz konuşamıyorsanız annenizle tanıştırın anneniz konuşsun sizin adınıza ben öyle yapardım süzin yüzünğz tutmuyorsa anneniz devreye girsin.

dolaylı yollardan konuştum da anlaması pek. Annem umutsuz bu konuda. Tanıyor aslında ama konuşur mu bilemedim. Olabilir aslında

O kadar şey söylemişsin adamda ki cevaplara bak
"Bilmem de bilmem,hayırlısı da hayırlısı"
Hem aile sorunlu hem bu adam çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…