Çalışmak zorunda değilsen bence bebeğine kendin bak..Yani biraz daha iyi bir yaşantım olsun diye çalışıyorsan, gerçekten aslında tek maaşla geçinebilirseniz kesinlikle bakıcıya falan verme..
Moralini bozmak istemem, bu konuda tecrübem de yok ama ben 3-5 aylık bir bebeği yabancı bir insana asla teslim edemem..
Ama mutlaka ve mutlaka çalışmak zorundaysan yapacak birşey yok..
Ama şunu söyliyim arada mutlaka izin alıp ,eve habersiz gidip bebeği kontrol et, öğle aralarında falan uğrayabilirsen iyi olur..
Ben biraz hassasım bakıcı konularında, nedense kimseye güvenmiyorum..
Evet ben de kalacak. Yorumlarınız için sağolun çünkü benimle aynı durumda olan sizlerim tecrübeleri biraz olsun içimi rahatlattı. Benim bakıcı adayım 45 yaşlarında ve eşim eski öğretmenleri olduğundan hep bir mahcubiyeti var bize karşı.
İşe başlamadan 10 gün önce çağırmayı düşünüyorum bu süre yeterli olur mu acaba? Umarım doğru kişidir. Aslında bebeğim 1 yaşında olsa belki doğru olduğuna inanırım ama henüz 3 buçuk-4 aylık olacağı için tereddüt ediyorum.
Bebeğini ilk bırakan değilim ve olayı da çok dramatize etmek istemiyorum. Hep soğukkanlılığımı korumaya çalışıyorum ama sanırım o gün geldiğinde beim için her şey çok zor olacak.
Kızlar pazartesi işe başlıyorum. Dayanamadık, kıyamadık ne kadar iyi olursa olsun bakıcıya veremedik. Annem hasta çok iyi değil sağlığı ameliyat olma durumu var ama ameliyat masasına yatana kadar be n bakarım dedi. Biz de annemi bize getirip götürücez. İçim hiç olmazsa daha rahat...
Piraye benim haftada 4 gün bakacak bakıcım 400 alacaktı. Tanıdığımız olduğu için. Ben senin komşun olsam haftada 5 saate para bile almam ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?