• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakici ücretleri

çiçek 2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
220
0
96
Diğer
arkadaşlar eylülde işe başlıycamm bebeğime bakıcı buldum
ama ne kadar maaş vericem bilmiyorum. yarım gün çalışıyorum bilgisi
olan paylaşırsa sevinirim. bebeğimden ayrılmak yarım gün de olsa beni çok üzüyo bu araada:(senağlama:uhm:

arkadaşım geçen sene tam güne 400 ytl ye baktırdı.bu sene 500 istemiş anlaşamadılar.çiçekcim öğretmensin değil mi?

ben de aynı dertten muzdaribim.hatta bakıcı aramıyorum o kadar ihtiyacım olduğu halde.bırakamayacağım gibi geliyor.geçen gün tv de azeri bakıcının 19 aylık çocuğa işkencesini gördükten sonra iyice sinirlerim bozuldu.ücretsiz izin düşündün mü?

ewet öğretmenim, bakıcımız tanıdık güveniyorum yani.
onun için izin işini pek düşünmedim. tam gün 400 se yarım gün 200
yeterli olur heralde. nasıl kıyıyorlar minicik bebeklere vicdansızlar.
hasta bence bunu yapanlar.

bence de 250 civarı yeterli olur.Arkadaşlar tabiiki ücretsiz izin de alınabilir.Ama herkes tek maaşla geçinecek kadar iyi durumda olmayabilir.Mecbur kalınca da bakıcıya vermek şart oluyo

Çiçekcim dogum yapalı ne kadar oldu canım ne kadar süre sonra bebegi bakıcıya vermeyi düşünüyosun?Bende bakıcı buldum sabah benle birlikte evden çıkıcak akşam benle birlikte eve dönücek bebeğim 200 ytl ye anlaştım

eylülde 3.5 aylık olacak cnm eylülde bırakıcam. yani sen
tam gün 200 e anlaştın öylemi? öyleyse çok iyi . güvendiğin birisimi?

eylülde 3.5 aylık olacak cnm eylülde bırakıcam. yani sen
tam gün 200 e anlaştın öylemi? öyleyse çok iyi . güvendiğin birisimi?

Evet canım 200 ytl ye anlaştım işyerimin karşısında oturuyo bakıcı istediğim an gidip bebeğimi görebilecegim ve emzirmemde sorun olmicak inş.ama iş yerinden 2 ay izin alabilicem herhalde bu çok canımı sıkıyooo çok kısa bi süre dimi ???

ben de öğretmenim...sabah 8 den akşam 3 e kadar çalışağım cuma gümün de yarım gün olacak ...ankara eryamanda oturuyorum...sizce ne kadar ücret vermeliyim bakıcıma...bir fikir verin kızlar ya... bu konuda hiçbir bilgim yok...

valla o yaşa göre değişiyo dıye bılıyorum. bı tanıdık kadın vardı 1yasından kucuk cocuga 550 600 alıyodu ama 3,4 yas gıbı 350, 400 alıyodu. ama tabıkı sabah 7den akşam 5,6 ya kadar bakıyodu.

Benim annem istanbul da 5 yıl kadar cocuk bakıcılıgı yaptı. 1 ögretmen,1 doktor, 1 yöneticinin .. genelde asker esleri oldukları için en fazla 1 bucuk yıl falan baktı hepsine.
ilk ogretmenle baslamıstı yarım gün 2003 senesinde yarım gün sabah 8 oglen 2 ye kadar dı 400tl aldı.
Doktor olan ablamla tüm gün calıstı 900tl aldı (2005 yılıydı)
yönetiicylede tüm gün çalıştı 900tl aldı (2007 yılı)

Mesela suan ızmir e oturuyoruz burda tüm güne 500-600 veriyorlar yarım güne de 350-400 tl veriyorlar.. şehirden şehire değişiyor..fikir olsun diye yazayım dedim..

(Bu arada annem cocuk bakmayı düşünüyor. çalıştıgı kişilerden referansta verebilir.Sonuçta bebeklerinizi emenet ediyorsunuz. karşıyaka da arayan olursa özel msjdan iletişime gecebilir her zaman. iyi günler inş hepiniz güvenilir birilerini bulursunz)

Son düzenleme:
Back