• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı ücreti

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

AlinaKa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
1
0
1
33
Merhaba arkadaşlar
Ben 6’ncı ayda İstanbul’la yerleşiyorum 6 aylığına, kocam ve oğlumla. Oğlum 1,5 yaşında şuan. 6 ay İstanbul’da praktik yapaçagım, Danimarka’dan geliyorum ama aslen türküm. Açaba ev bakıcının fiyatları ne kadar? Evin 4 günü yemek yapımı, hiç yemek yapmayı sevmiyorum. Haftada bir kere temizlik ve giysi yıkaması. Acaba üçreti ne kadar. Avrupa tarafında kalacağız.
coçuk bakımı gerekmıyorum,oğlumla kendim ilgilenirim, zaten ben verelim işdeyken yakınlarda iyi bir kireç bulacağız.

Merhaba,
Ben de yeni anne olduğumda işi bırakmıştım ama ev işleri falan gerçekten çok zor. Danışmanlık diye bir site buldum internet üzerinden, orada hem ev işleri yapan hem çocuk bakımında yardım edecek birine yönlendirdiler beni.
Yabancı, Türk sen tercih ediyorsun zaten bizim ücretimiz asgari civarındaydı ama tabii senin kriterlerine göre de değişiyor.
Burada önemli olan bence güvenilir biri olmasıydı ve bunu karşıladığı için çok memnunum. O sitede ayrıca böyle yardımcı ihtiyaçlarını da karşılıyorlarmış. Bir bakmanı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back