Z zade Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2011 3 0 36 İstanbul 28 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zade #1 Merhabalar, Çekmeköy Mimar Sinan Mah. oturuyorum. 3 yaşındaki oğlum ve 6 yaşındaki kızım için bakıcı teyze arıyorum. ilgilenenlerden cevap bekliyorum.
Merhabalar, Çekmeköy Mimar Sinan Mah. oturuyorum. 3 yaşındaki oğlum ve 6 yaşındaki kızım için bakıcı teyze arıyorum. ilgilenenlerden cevap bekliyorum.
Y yusufadnan Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2013 10 0 6 İstanbul 28 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zade #2 zade .!.: Merhabalar, Çekmeköy Mimar Sinan Mah. oturuyorum. 3 yaşındaki oğlum ve 6 yaşındaki kızım için bakıcı teyze arıyorum. ilgilenenlerden cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... mrb yatılımı gündüzlumu, yatılı olursa yardımci olurum.
zade .!.: Merhabalar, Çekmeköy Mimar Sinan Mah. oturuyorum. 3 yaşındaki oğlum ve 6 yaşındaki kızım için bakıcı teyze arıyorum. ilgilenenlerden cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... mrb yatılımı gündüzlumu, yatılı olursa yardımci olurum.
Z zade Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2011 3 0 36 İstanbul 29 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zade #3 yusufadnan .!.: mrb yatılımı gündüzlumu, yatılı olursa yardımci olurum. Genişletmek için tıkla... gündüzlü arıyorum.
yusufadnan .!.: mrb yatılımı gündüzlumu, yatılı olursa yardımci olurum. Genişletmek için tıkla... gündüzlü arıyorum.