Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcı teyze arıyorum - istanbul ünalan

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

btb

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
6
0
Merhaba,

2 yaşındaki kızıma evimizde kendi çocuğu gibi şefkatle bakabilecek güvenilir bir bakıcı teyze arıyoruz.

Özellikler: İstanbul Göztepe soyak sitesine (ünalan) ulaşım sorun olmayan, kesinlikle sigara kullanmayan, çocuk bakımına engel teşkil edebilecek sağlık sıkıntısı olmayan, şefkatli, vicdanlı, sabırlı, çocukla oyun oynamayı vakit geçirmeyi eğitmeyi seven, güleryüzlü, referanslı ve kendisi de anne olan

Çalışma saatleri hafta ici 07:30-19:00 ve ayda 2-3 kez ihtiyaç dahilinde haftaiçi akşam geç saate kadar kalabilecek. Yemeklerimizi yapacak, kızımın tüm işlerinden (ütü dahil) sorumlu olacak, ev işine toparlamaya vs destek olacak. (genel temizliğe ayrıca birisi geliyor)

İlgilenenlerle görüşmek isterim
Aciliyeti vardır

merhaba. komşuyuz ben ülkü sokakda oturuyorum. irem sitesinin hemen arka sokağı.
23 yasındayım 2 kızım var biri 5 biri 1.5 yaşında. bende kızlarıma arkadaş arıyorum.
lise hazır giyim mezunuyum referans dışında diğer isteklerinize uyuyorum ancak kendi çocuklarım ve kardeşlerım dısında cocuk bakmadım. 2 tane cocuk gelişimi mezunu arkadaşım var ve cocuk bakımı konusunda onların bile fikir aldığı bi insanım. ünalanda 2 yıldır ikamet edıyoruz cevreden hakkımızda bilgi alabilirsiniz bu konuda görüşürüz. kendi çocuklarımda olduğu için kendi evimde bakabilirim size uyarsa. ev konusunda aklınıza birşey gelmesin kendi çocuklarımız olduğu için evi çok özenle sectik. 1 . kat ve camlar demirli apartmanımız aile apartmanı keyifli vakit geçirebilmesi açısından oyuncak yedek kıyafet vs hepsi mevcut uygun görürseniz evime gelirsiniz eşimle benimle ve kızlarımla tanısırsınız dilerseniz evinizde bakacak bı bakıcı bulana kadar deneriz siz bilirsiniz olumlu olumsuz cevabınızı beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…