Çook teşekkür ederim evet acemiliğimizden çok yanlış biriyle karşılaşmışız , bende bebeklerime iyi baksın evimde rahat olsun derim ,benim hatam bebeklerime bakmayan birine o rahatlığı vermem oldu dün mesela oğlum çığlık çığlığa ağlıyordu kadın almış hoplatıyor annem altına baksana dedi çocuk kaka yapmış ona ağlıyormuş be gerizekalı kadın sen çocuk mu bakıyorsun şimdi diyesim geldi! Pazartesi tüm gün o bakacak bebeklerime bakalım ne yapacak böyle anlattıkça daha çok sinir oluyorum ...Bakicimi asla yiyecek icecek konusunda kisitlamam
Istedigini yiyebilir icebilir hatta cay demleyebilir ancak cocuklara ihmal etmeden ozellikle onlar uyurken.
Bebeklerim uyurken oda uyuyabilir hatta bazen ustunu orterim
Kahvaltisini bizde yapar. Ozellikle ben bizde yap derim erken geliyor zaten. Ben ise erken gidiyorum. Onceden ben yada annem ikizlerin yaninda kalir nobetlesekahvalti yapardik. Artik buyuduler hep birlikte yapiyorlar
Istreimki evinde gibi rahat olsun. bebeklerime guzel baksin bende onu mutlu edeyim
Ancak bakicim hicbir zaman iyi niyetimizi kullanmadi saatlerce keyif yapip ne cay ne yemek yer hizlidir ustelik
Bizimde kotu bakici deneyimlerimiz oldu malesef cok parakazanayim yatayim diye dusunenlerde oldu.
Ben bakicilarimiza once 1 hafta sonra 1 ay deneyecegiz birbirimizi dedim. Inanirmisin 2 gun denedigimde oldu. Hep gunluk parasi neyse eline verip tesekkurettim.
Tavsiyem bakicilikta deneyim sahibi referansli birini bulman. Davranisini begenmedigini hemen gondermen.
Bazıları anlamak istememiş arkadaşım elbette bakıcı bakacak para veriyorum tam gün parasıEvdeyken neden bebeklere bakmasını bekliyorsunuz demişler , bakıcıya niye para veriliyor anlamış değilim
Ne güzel bende güveneceğim birini bulurum inşallah , benim bakıcı çocuklar ağlarken oturmuş löp löp yiyor offf iyice sinir geldi pazartesi okullar açılıyor tam gün bakacak bakalım nasıl olacak , annemde gözlemleyecek sadece sakın sen koşma dedim bakalımBizim komşunun bakıcısı da kadın sabah 7de geliyor çocuk 10 gibi uyuduğunda kahvaltı ediyor, ortalığı topluyor. Öğlen de annem balkona kahveye çağırıyor hergün o da çocuk uykusunu alıp parka çıkarıp gezdirip getirdikten sonra bir 5 dakka uğrayıp sonra uyutmaya götürüyor. Şans meselesi heralde bu iş de. Umarım işini layıkıyla yapan birini bulursunuz.
Tamam teşekkür ederim ben muneye atmıştım
Sağol arkadaşım, bazıları ısrar la anlamak istemedi çalıştığım için tam gün aldım tabiki ben olsam da bakacak benim kide güne gelmiş gibi zaten bakalım yarın tüm gün ne yapacağını saat saat yazdım vericem eline tek tek yapıcak eminim zora gelemeyecek hanfendiYa arkadaşlar yorum yaparken hiç düşünmüyorsunuz. Neden siz evdeyken o bakıyor ne anlama geliyor anlamıyorum ki! Adı üstünde bakıcı ve evde ikiz bebekler var. Bu kadın ne için para alıyor? İş tanımı ne? Bakıcı neden tutulur? Anne zaten evladıyla ilgilenir ama çalışan bir kadın evdeyken de kendine biraz zaman ayırmak ister. Hiç dinlenmesin denmiyor ki suistimal etmesin deniyor.
Kahvaltıya gelince, 15 aylık ve daha 5 günlük 2 oğlum var. Bebekler tekken bile kahvaltıda ne yedim yedim mi yemedim mi yalap şap sofradan kalkıyorduk ki evde annem olmasına rağmen. Bakıcının bu kadar rahat davranmasını çözemedim doğrusu. İlerde bebekler ek gıdaya başladığında da aynı tavır devam edecekse işiniz var sizin o bakıcıyla.
Biz de bi ara bakıcı tuttuk, hem ikinciye yeni hanileydim düşük tehlikem vardı hem de kendime zaman ayıramıyordum. Kadına kalk demesen yerinden kalkmıyordu misafir gibi. Ben gönderdim. Siz de hemen yeni birini bulup gönerin derim.
Evet arkadaşım resmen boşuna para veriyorum 2 hafta daha gelicek sonra parasını verip göndericem hoş haketmiyor ama ben vicdanlyım iştearanızda bir samimiyet olur o zaman tamam da kadının yaptğı bence normal değil boşvermeyin daha iyisini bulursunuz boşuna para veriyorsunuz bayana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?