- Konu Sahibi melikesurucu
-
merhaba şuan doğum izndeyim ve yeni yasa, yıılık izinler, ve ücretsiz izne ayrılıp eylüle kadar bebeğime kendim bakmak istiyorum nasip olursa eylülde 9 aylık olacak, şimdiden kızıma bakmak isteyen eşimin arkadaşının hanımı var bizde evlendikden sonra tanışıp samimi olduk becerikli temiz hanım bir bayan, kendisinde 4 yaşlarında bir oğlu var, kızımı bakması için ona verirsem kendisi çocuğunu kreş gib bir okula verecekmiş (09:00/15:00) saatleri arasında ve evi sobalı ve maddi durumu yüzünden bakmak da istiyor.
oğlu kızımı çok seviyor ilgileniyor begüm bnm kardeşim fln diyerek seviyor ama oda çocuk olacağı için severken zarar verir korkusu yaşıyorum. bu yüzden bi taraftan evimde bakacak başka bir bayan da aramayı düşünüyorum.ama çok kararsızım boşuna mı evham yapıyorum diye bu konuda tecrübeli annelere cvp verirlerse çok çok sevinirim.bu arada kendisine dışarda bakacak bakıcılardan daha makul bir fiyat verceğim bunu kendisi tercih etti. napacağımıdaha çokk şaşırdım.
cvbınız için tşk ederim.ben birde küçük bir ilçedeyim bakıcı bulmak çok zorr ama karar verdim arkadaşıma geçici bir süreliğine bırakacağım ve kafama uygun evde bakacak birini bulcam parası mühim değill önemli olan evladımın kışın soğuklarda sıcacık yatağından kalkmaması ve evinde rahat huzurlu büyümesi aklıma böylesi yatıyoo
aklına imkanlarına uygunsa sende böyle yap bence...
Ben de kesinlikle böyle düşünüyorum. Dediğim kişi eve gelecek zaten. O olmazsa da yatılı istyprum. Dediğiniz gibi sıcacık yatağından kaldıramam asla. Düzenini bozamam bebeğimin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?