- Konu Sahibi melikesurucu
merhaba şuan doğum izndeyim ve yeni yasa, yıılık izinler, ve ücretsiz izne ayrılıp eylüle kadar bebeğime kendim bakmak istiyorum nasip olursa eylülde 9 aylık olacak, şimdiden kızıma bakmak isteyen eşimin arkadaşının hanımı var bizde evlendikden sonra tanışıp samimi olduk becerikli temiz hanım bir bayan, kendisinde 4 yaşlarında bir oğlu var, kızımı bakması için ona verirsem kendisi çocuğunu kreş gib bir okula verecekmiş (09:00/15:00) saatleri arasında ve evi sobalı ve maddi durumu yüzünden bakmak da istiyor.
oğlu kızımı çok seviyor ilgileniyor begüm bnm kardeşim fln diyerek seviyor ama oda çocuk olacağı için severken zarar verir korkusu yaşıyorum. bu yüzden bi taraftan evimde bakacak başka bir bayan da aramayı düşünüyorum.ama çok kararsızım boşuna mı evham yapıyorum diye bu konuda tecrübeli annelere cvp verirlerse çok çok sevinirim.bu arada kendisine dışarda bakacak bakıcılardan daha makul bir fiyat verceğim bunu kendisi tercih etti. napacağımıdaha çokk şaşırdım.
oğlu kızımı çok seviyor ilgileniyor begüm bnm kardeşim fln diyerek seviyor ama oda çocuk olacağı için severken zarar verir korkusu yaşıyorum. bu yüzden bi taraftan evimde bakacak başka bir bayan da aramayı düşünüyorum.ama çok kararsızım boşuna mı evham yapıyorum diye bu konuda tecrübeli annelere cvp verirlerse çok çok sevinirim.bu arada kendisine dışarda bakacak bakıcılardan daha makul bir fiyat verceğim bunu kendisi tercih etti. napacağımıdaha çokk şaşırdım.