Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcı konusunda tecrübeli annelere bir bakarmısınızz????

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

melikesurucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
127
0
66
Erzurum
merhaba şuan doğum izndeyim ve yeni yasa, yıılık izinler, ve ücretsiz izne ayrılıp eylüle kadar bebeğime kendim bakmak istiyorum nasip olursa eylülde 9 aylık olacak, şimdiden kızıma bakmak isteyen eşimin arkadaşının hanımı var bizde evlendikden sonra tanışıp samimi olduk becerikli temiz hanım bir bayan, kendisinde 4 yaşlarında bir oğlu var, kızımı bakması için ona verirsem kendisi çocuğunu kreş gib bir okula verecekmiş (09:00/15:00) saatleri arasında ve evi sobalı ve maddi durumu yüzünden bakmak da istiyor.
oğlu kızımı çok seviyor ilgileniyor begüm bnm kardeşim fln diyerek seviyor ama oda çocuk olacağı için severken zarar verir korkusu yaşıyorum. bu yüzden bi taraftan evimde bakacak başka bir bayan da aramayı düşünüyorum.ama çok kararsızım boşuna mı evham yapıyorum diye bu konuda tecrübeli annelere cvp verirlerse çok çok sevinirim.bu arada kendisine dışarda bakacak bakıcılardan daha makul bir fiyat verceğim bunu kendisi tercih etti. napacağımıdaha çokk şaşırdım.

merhaba şuan doğum izndeyim ve yeni yasa, yıılık izinler, ve ücretsiz izne ayrılıp eylüle kadar bebeğime kendim bakmak istiyorum nasip olursa eylülde 9 aylık olacak, şimdiden kızıma bakmak isteyen eşimin arkadaşının hanımı var bizde evlendikden sonra tanışıp samimi olduk becerikli temiz hanım bir bayan, kendisinde 4 yaşlarında bir oğlu var, kızımı bakması için ona verirsem kendisi çocuğunu kreş gib bir okula verecekmiş (09:00/15:00) saatleri arasında ve evi sobalı ve maddi durumu yüzünden bakmak da istiyor.
oğlu kızımı çok seviyor ilgileniyor begüm bnm kardeşim fln diyerek seviyor ama oda çocuk olacağı için severken zarar verir korkusu yaşıyorum. bu yüzden bi taraftan evimde bakacak başka bir bayan da aramayı düşünüyorum.ama çok kararsızım boşuna mı evham yapıyorum diye bu konuda tecrübeli annelere cvp verirlerse çok çok sevinirim.bu arada kendisine dışarda bakacak bakıcılardan daha makul bir fiyat verceğim bunu kendisi tercih etti. napacağımıdaha çokk şaşırdım.

Melike hn inanın aynı durumdayız. Bizim de bi tanıdığımız anlaşırsak bakmak istiyor kızıma ancak 3 yaşında kızı var ve vereceğimiz parayla kızını kreşe gönderecek. Kime sorduysam olmaz çocuk sonuçta annesini kıskanır diyor. Çok kararsızım ben de :((

cvbınız için tşk ederim.ben birde küçük bir ilçedeyim bakıcı bulmak çok zorr ama karar verdim arkadaşıma geçici bir süreliğine bırakacağım ve kafama uygun evde bakacak birini bulcam parası mühim değill önemli olan evladımın kışın soğuklarda sıcacık yatağından kalkmaması ve evinde rahat huzurlu büyümesi aklıma böylesi yatıyoo
aklına imkanlarına uygunsa sende böyle yap bence...

cvbınız için tşk ederim.ben birde küçük bir ilçedeyim bakıcı bulmak çok zorr ama karar verdim arkadaşıma geçici bir süreliğine bırakacağım ve kafama uygun evde bakacak birini bulcam parası mühim değill önemli olan evladımın kışın soğuklarda sıcacık yatağından kalkmaması ve evinde rahat huzurlu büyümesi aklıma böylesi yatıyoo
aklına imkanlarına uygunsa sende böyle yap bence...

Ben de kesinlikle böyle düşünüyorum. Dediğim kişi eve gelecek zaten. O olmazsa da yatılı istyprum. Dediğiniz gibi sıcacık yatağından kaldıramam asla. Düzenini bozamam bebeğimin..

merhaba arkadaşlar benim kızım da şu an bakıcısında ve ben bu konuda deneyimlerimi paylaşmak istedim. kızım şimdi 2 yaşında ,6 aylıkdan beri bakıcıya veriyorum. Bence bulduğunuz bakıcı kesinlikle tanıdığınız biri veya tanıdığınız iyi birinin referansını almış olmalı, yaşça en fazla 50 sinin aşmamalı ve evde küçük bir çocuğunun olmaması gerekir bence. çünkü 3-4 yaşındaki çocuk da bebek sayılır ve onunda annesine ihtiyacı var. bizim bakıcımız kızıma kendi evinde bakıyor. bende evime isterdim çok ama eşimin işi nedeniyle bu pek mümkün değil. bakıcımızın 18-19 yaşlarında bir kızı var ve kesinlikle çok faydası oluyor. sonuçta bakıcı da bir insan ve rahatsızllanabiliyor veya bir işi çıkabiliyor. bu tür durumlarda evde yetişkin bir kızın olması çok iyi oluyor ve kızım da onu çok seviyor. birde evin sobalı olmaması gerekli bence, evin heryerinin eşit ısıda olmaması çocuğun çok çabuk hastalanmasına sebep oluyor.bir de en zoru bakıcı değiştirmek ,çocuğu çok kötü etkiliyor biz şehir değiştirdiğimiz için bakıcı değiştirmek zorunda kaldık ve ilk günler çok zordu kızım çok zorlandı.şimdi iyiyiz çok şükür bu konuda allah herkesin yardımcısı olsun.

ufff arkadaşlar benim de derdim büyük , üstelik yurt dışında yaşıyorum ve henüz 6 aydır burdayım. ben nasıl emanet etmeliyim kime emanet etmeliyim. ne yapacağımı bilmiyorum:(

Back