Çok teşekkürler gerçekten çok faydalı bilgiler Inşallah karşımıza iyi insanlar çıkarkızlar ben 2 yıl bakıcıya bırakmak zorunda kaldım oğlumu bence herşeyden önce eve kamera yerleştirin ve akşamları izleyeceğinizi söyleyin epey caydırıcı olur..birde fiyat konusunu net bir şekilde ifade edin yyoksa 2 ay sonra bırakıp giderler..birde maaşlarını 2 kısımda verin 15 günlük mesela ben bir ayda 2 bakıcıya para vermiştim biri alıp gitmiş ve birdaha geri gelmemişti...sonra güvenilir bbir teyze bulduk hala çok severler birbirlerini hala sarılıp koklaşırlar insan tecrübe edininceye kadar birazcık hırpalanıyor...birde alerjik bir rahatsızlığı var mı yok mu onu sorun mevsim geçişlerinde hastalanıyor bazıları 10 gün gelmiyorlar....haa son kez bebeğin değişen kıyafetlerine bakın çok terlemiş ondan sonra çıkarmışsa abla bir daha bu kadar terlemesin sık sık değiştir dersiniz....Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım....
Tabi tabi, kesinlikle. Bunda bence de etik mi değil mi bakmamak lazım.Kamera sistemini etik açıdan uygun bulmuyordum ama daha sıcak bakmaya başladım netice de ben de işyerinde sürekli kameraların önünde çalışıyorum
Evet telefon konusu önemli. Yazılı sözleşme yapılsın ve mutlaka yazsın. Sözleşmeden gerçekten çekiniyorlar. Yoksa sözleşme herşeyin çaresi değil ama gerekirse mahkemede delil olarak kullanılabileceği vurgulanınca bi' duruyorlar yani. Kamera da ya koyun, ya da sözleşmede; " istendiğinde önceden haber verilmeden güvenlik kamerası kullanılabilir" diye ibare bulunsun.canım tv ve telefon ilk şartın olsun. bakıcı salonda telefonda mesajlasırken çocuk yüz üstü yatmış ve nefessiz kalıp ölmüş 6 aylık bebek. bu yüzden iletişim araçları manyağı olmasın. işe geliyorsa çalışsın bi zahmet
Evet telefon konusu önemli. Yazılı sözleşme yapılsın ve mutlaka yazsın. Sözleşmeden gerçekten çekiniyorlar. Yoksa sözleşme herşeyin çaresi değil ama gerekirse mahkemede delil olarak kullanılabileceği vurgulanınca bi' duruyorlar yani. Kamera da ya koyun, ya da sözleşmede; " istendiğinde önceden haber verilmeden güvenlik kamerası kullanılabilir" diye ibare bulunsun.
Bize bir şirketin yaptığı sözleşmeyi de koyayım, bakın. İşe yaradı yani. 7, 8 numaralı ve 10 numaralı maddelerde yazıyorEki Görüntüle 1565166