Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı için şirket öneri

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

erintra123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
98
0
86
İstanbul
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında oturuyorum.Bakıcı aramalarım sonuçsuz kalınca sizin tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir şirket varmı?

Merhaba canım Anadolu yakası Tuzla da oturuyorum beş yıla yakın bakıcılık yaptım.Bakıcı düşünürseniz görüşmek isterim.Sevgiler.....

Merhaba,adım Didem CENGİZ.27 yaşındayım.6 buçuk aylık bebeğimiz var.eşim de ben de üniversite mezunuyuz.ben çalışmak istiyorum ve de güvenilir bir bakıcı aramaktayız.pendikte oturuyoruz.fakat taşınmak istiyoruz ve kiralık bir ev arayışındayız.ya pendik kurtköy yada kartal civarı arıyoruz.gerçekten bakıcılara fazla güvenmiyorum.onun için güvenilir anlaşabilceğimiz iyi birini arıyoruz.siz bebğimize bakabilme düşüncesinde olursanız ben işe girene kadar ve de taşınana kadar görüşebiliriz.işim neredeyse hazır kiralık dairede arıyoruz.cevabınızı bekliyorum.görüşmek dileğiyle...

Merhaba oncu2000 mesaj sayım az olduğundan özelden mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında oturuyorum.Bakıcı aramalarım sonuçsuz kalınca sizin tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir şirket varmı?

canım anadolu yakasının neresinde oturuyorsun ben beykoz bende bakıcıyım eger istersen konuşabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…