• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakıcı fiyatları

nehir333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
52
0
86
45
İstanbul
merhaba benim 6 aylık bir kızım var,yavaş yavaş çalışmaya başlamam lazım ,bir bakıcı araştırıyorum ama ne kadar ödemem gerektiği konusunda pek fikrim yok.Bu konuda fikri olanlar bana yardımcı olabilirler mi...

ben 400 veriyorum.4 yarım gün için. ama bizim burda 5 yarım gün 450, 5 tüm gün 750 civarı

ben her gun 2 bucukta alıyorum kızımı 300 verıyorum..amaben doguda yasadıgım ıcın böyle küçük yerlerde bıraz daha uygun oluyor fıyatlar..yaşadıgın sehrın piyasasını araştır canım..

ben de sabahtan 13:00 e kadar 4 gün 400 veriyorum gerçi 100 ü yol parası oluyo ama yazın yakına taşınacakmış yani geçici olarak böyle yazın cebine kalacak 400 tl şehirden şehire semtten semte değişiyo bi de ev işi isteyip istemediğine bağlı ev işi olunca fiyat artıyo

bende çok mu veriyorum diyordum ki rahatladım...gerçi adana da tam gün için 500 müş maksimum yol parasıyla...biz yol parası artı 500 olunca toplamda 540 a anlaştık....başka bakıcı da bulacak ne zamanım vardı nede alternatifim...
ama memnunum şükür...temizliğide yapıyor ufak tefek...birde yemeği de yapıyor...ütü içinde anlaşmıştık ama yapmıyor söylemem mi lazımdır anlamadım?

allahım ben çok şanslıyım sanırım haftaiçi 8-16 hastanenin kreşine bırakıyorum ve aylık 130 lira ödüyorum. şu an çok iyi ama nöbet tutmaya başlayınca bakıcı bulmam gerekecek

ıstanbul da semtine göre değişiyormus
Benimki hem bakıcı hem yardımcı evi komple o temizler yemek yapar cocuga bakar aylık 1.000 tl + yol parası
Bir arkadasım var kagıthane de o 600 veriyormus (sadece cocuk bakıcılıgı )
baska semtlerde 1.600 a kadar cıkıyormus (z.köy ,tarabya )

kuzenim ankarada saat 9-16 arası 400 veriyor ama evde anneanne ile birlikte bakıyor bebeğe ev işinede yardım ediyor

biz bakıcı ile anlaştık.haftanın 6 günü bakacak akşam 7 ye kadar sabah 7den.350 lira:)
ama onlara bırakıcaz evi çok yakın.
kışında 200-250 kg kömür yardımı yapıcaz.
görmcem istanbuld a halkalıdaki toplu konutlarda kayınvalidesi oturuyor.oraya çocuğunu bırakıyor;görümceside bırakıyor.kadının yanında iki çocukla gelen bakıcı 650 liraya bakıyor.ev işide yapıyor.

ankara için fiyatlar nasıl arkadaşlar bir fikri olan var mı?

bende bakıcı arıyorum sincandan balgata gelse 900 dikmenden aradılar 900 istediler bana çok geldi dilda ya defne nin annesine sordum 550 veriyomuş çok mağdurum ne bakıcı buldum nede fiyatta uzlaştık sizne diyosunuz

Ankarada arkadaşım sabah 7 akşam 7 baktırıyor. Kendi evlerinde.
Ama aynı sitede oturuyorlar. Ev işlerine falan karışmıyor. Sadece oğlanın
çamaşırlarını düzenliyormuş. 500 TL.

Arkadaşım ıstanbul'da yatılı olarak tuttuğu bakıcısına 750 TL + her izin gününde 20-30 TL harçlık veriyor. Kadın ufak ev işlerini ve yemekleri yapıyormuş.

akannehir bu fiyatlar ne be.
Valla kaynanam görmesin, fiyatı arttırır hemen.
Benim kızıma kaynanam ve görümcem bakıyor, her ay 300TL ödüyorum. Haftada 5 gün, sabah 8 akşam 7 arası.Kızımın maması, bezi vs. herşeyini alıp bırakıyorum. Kaynanam akraba kıyağı yaptı bana.:umursamaz:
Verirken bazen içim cız ediyor, bir babaanne bunu yaparmı diye düşünüyorum ama sonrada diyorumki kendi kendime, boşver en azından içim rahat, gözüm arkada değil.
Ama gerçekten çok uçuk rakamlar verenler varmış bu kadar pahalı olduğunu tahmin etmiyordum

bu ne yaaa
istanbuldakiler özellikle bakıcıya bu kadar para veriyolarda kendilerin ene kalıyo anlamadım
resmen sektör olmuş bu olay
benim maaş zaten 1200 civarı bebeği bakıcıya verip 200 lir için hiç çalışmam daha iyi

Back