• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAKICI FİYATLARI

elifim22

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
216
1
296
İstanbul
MERHABALAR
TÜRKMEN ÖZBEK BAKICI FİYATKLARI ALDI BAŞINI GİDİYOR VE BUNU BİZ İŞVERENLER YAPIYORUZ BU KONUDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELER PAYLAŞIR MISINIZ ? MESELA BUNDAN 2 YIL ÖNCE ASGARİ ÜCRET 1800KEN 2500 TALEP EDİYORLARDI ŞİMDİ 7000-8000 ALTINA YATILI ELEMAN BULMAK İMKANSIZ BU ÜCRETLERİ HER ÇALIŞAN ANNE BABA VEREBİLİYOR MU GERÇEKTEN ÖYLEYSE BENİM YAPTIĞIM YANLIŞ NERDE ONU ÇÖZMEM LAZIM !!

Keşke büyük yazmasaydınız, yasak diye biliyorum.

Ne zaman baktınız? İsanbul'da dört ay önce aldım bu fiyatı. Çalışsam aylık kazancım 10bin, güvenlik kamerası, yemesi-içmesi, derken 10bini geçiyor. O yüzden kendim bakıyorum. 🙄 erken ama kreşe vereceğim 20 aylık olduğunda😒

Neden Türkmen, Özbek bakıcı tercih ediyorsunuz yada ediliyor? Kusura bakmayın bilgim olmadığı için soruyorum.🙄
Türker yatılı kalmıyor. Danışman firmayla çalışan referanslı Türk bakıcılar da 6 bin civarı, yine yemesi içmesi, yol masrafı var. Yatılı kalan, gündüzlü bakıcıdan daha mantıklı bana göre.

Son düzenleme:
MERHABALAR
TÜRKMEN ÖZBEK BAKICI FİYATKLARI ALDI BAŞINI GİDİYOR VE BUNU BİZ İŞVERENLER YAPIYORUZ BU KONUDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELER PAYLAŞIR MISINIZ ? MESELA BUNDAN 2 YIL ÖNCE ASGARİ ÜCRET 1800KEN 2500 TALEP EDİYORLARDI ŞİMDİ 7000-8000 ALTINA YATILI ELEMAN BULMAK İMKANSIZ BU ÜCRETLERİ HER ÇALIŞAN ANNE BABA VEREBİLİYOR MU GERÇEKTEN ÖYLEYSE BENİM YAPTIĞIM YANLIŞ NERDE ONU ÇÖZMEM LAZIM !!
Ben de ayni dertten muzdaribim ama ben turkmen ozbek vs calistirmam artik. Gercekten ise ihtiyaci olan yatili turk ariyorum henuz bulamadim

Back