Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anadolu yakasında oturan ve 2 cocuk sahıbı yıllardır bu ısı yapmıs
hatta buyuttugu cocuklar evlenmıs ve onların cocuklarına bıle bakan bır bayan var
ısını gorur mu saatler ve fıyatta anlasırmısınız bılmem ama ıstersen ırtıbata gecırebılırım sızı
canım çok isterim çünkü dün bakıcım ay sonunda ayrılacağını söyledi ama ben bakırköyde oturuyorum , anadolu yakasından buraya nasıl gelir ki , yol uzak der mi acaba??
canım evet uzak belkı ama kadıkoyde yerı sanırım tek vesaıtle gelebılır
saatlerınız bırbırıne uyarsa eger ben sana tel nosunu verebılırım
canım eşimle konuştum , çok uzak dedi , bide tek diil 2 araçla geliniyo :a015:
yine de teşekkür ederim ilgine , ben aramaya devam ediyorum , inşallah en kısa sürede düzgün biri çıkar karşıma :Saruboceq:
Merhaba canım annem iş arıyor kendisi g.o.paşa oturuyor acil iş arıyor temeizlik veya bebek bakımı eğer yer uygun olursa haber verirmisin
canım ben bakıcı buldum ama aklımda olsun çevrede arayan olurs haber veririm
andina222 canım ben laborantım 25 yaşındayım ve kapalı bir bayanım işten 1 ay oldu yenı ayrıldım ibb de de çalışıyordum bellı sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım yanı ben istifammı verdım ve suan işe ihtiyacım var bebeğine bakabilirim diye düşünüyorum eşim din kültürü öğretmeni aslen sinopluyuz bayrampaşa da oturuyorum ama ben 7 veya 8den akşam 5 e kadar bakabilirim ve haftasonları gelemem istetrsen kendı evimde de bakabilirim evimde gunduzlerı benden başka hiçkimse olmuyor suan bebeğim yok ama istiyoruz artık fakat bı ıkı problem var once kıstım için tedavı olmam gerek daha sonra bız de istiyoruz hayılısıyla