• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı arıyorum! - 1 yaş - Kadıköy, Rıhtım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kedikuyrugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
307
5
118
İstanbul
Merhaba,
14 aylık bir kızım var. 1 yaşına kadar kendim baktım ama çalışmaya başladım, o nedenle kızıma sevgiyle bakacak bir kişiye ihtiyacımız var.
Daha önce bu yaşlarda çocuk bakma deneyimi olmuş yada kendi çocuklarını büyütmüş kişiler iletişime geçebilirse sevinirim.
Kadıköy ve çevresinde oturanlar önceliğimizdir. Evimiz Kadıköy, Yeldeğirmeni'ndedir.
Geçici yada bir sürelik birisini aramıyoruz, anlaştığımız kişi bir problem yaşamadığımız sürece yıllar boyu bizimle olacaktır.

NOT: Evde bir kedimiz var, evcil hayvanlarla problemi olanlar hiç irtibata geçmesin.

Merhaba,
14 aylık bir kızım var. 1 yaşına kadar kendim baktım ama çalışmaya başladım, o nedenle kızıma sevgiyle bakacak bir kişiye ihtiyacımız var.
Daha önce bu yaşlarda çocuk bakma deneyimi olmuş yada kendi çocuklarını büyütmüş kişiler iletişime geçebilirse sevinirim.
Kadıköy ve çevresinde oturanlar önceliğimizdir. Evimiz Kadıköy, Yeldeğirmeni'ndedir.
Geçici yada bir sürelik birisini aramıyoruz, anlaştığımız kişi bir problem yaşamadığımız sürece yıllar boyu bizimle olacaktır.

NOT: Evde bir kedimiz var, evcil hayvanlarla problemi olanlar hiç irtibata geçmesin.

Merhaba ben 34 yaşında iki çocuk annesiyim. Iki yıl çocuk bakiciligi yaptım. Ayrıca kendi çocuklarımın bakiminida ben yaptım. Kadıköy halitaga da ikamet ediyorum. Bu konuda deneyimli olduğumu düşünüyorum. Yemek temizlik islerindede çalıştım. Bilgilerinize. 05432038258 telefon numaram adım Nejla Önal

Back